2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Beskyd potvrdil roli favorita


Branky


0

Zápas hodnotí web hostů plus report.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čeladenští fotbalisté se uvedli krásnou akcí již v 7.min.,když Váňa nachází uličkou Padycha,který se ocitá sám před gólmanem, ten ovšem střelu vyráží.Domácí mají během 20,min,tři gólovky,ovšem ani jedna z nich nekončí kýženou brankou.O tu se postaral v 21.min.Padych,který zužitkoval Walderův centr a střelou mění ukazatel skóre 1-0!Hosté odpovídají po malé domů do brejku,ocitají se sami před Hlaváčem,který vyráží ramenem.O druhou branku se postaral Marek Váňa,když po dorážce překonává brankáře Orlové 2-0!O další ohrožení branky se postaral po standartce Padych,ktarý míří nad břevno!Ve druhém poločase Walder zatahuje po lajně,posílá před gólmana,míč ve skrumáži neprochází do branky.Martin Váňa posílá v 66.min,centr na Padycha,ten šanci spaluje trefou do gólmana.Hosté mohou korigovat o minutu později,jejich střela končí na tyčce.Na konci utkání v 85.min.,Váňa nastřeluje tyč Orlové!

 

zdroj: http://www.skceladna.cz



Ohlasy k zápasu



FK Slavia Orlová - Lutyně
klubový web: Prohra 2:0 na hřišti v Čeladné.Respekt nad soupeřem kterému to především doma střílí ostošest.Přesto jsme v utkání dokazáli se soupeřem držet krok.Bohužel Čeladná své šance využila ale naši muži ne.Zanechali jsme dobrý herní dojem,který je nyní třeba potvrdit přímo v existenčním zápase doma příští týden kdy hostíme Břidličnou.



Sestavy


SK Beskyd Čeladná
J. Hlaváč [-] - M. Jaroš [-] , R. Kublák [-] , J. Farský [-] - M. Váňa [-] , A. Taraba [-] (84. M. Badura [-] ) , A. Fojtík [-] , M. Šimák [-] (79. J. Kahánek [-] ) , O. Walder [-] (90. M. Pliska [-] ) - M. Váňa [-] , J. Padych [-] (68. V. Řehák [-] ) -

FK Slavia Orlová - Lutyně
M. Ščerba [-] - L. Kalous [-] , T. Věčorek [-] , J. Vybíral [-] (60. T. Cmorják [-] ) , T. Botur [-] , J. Andl [-] (63. J. Renta [-] ) , A. Hruška [-] , D. Renta [-] , M. Kempný [-] , F. Jašek [-] , R. Schimke [-]

ŽK: 56. M. Šimák , 80. A. Taraba , 81. J. Kahánek - 59. D. Renta .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: FUTERKO Martin - POTIOREK Aleš, OPĚLA Robin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.