2:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soupeři plichtili


Branky


0

Info o zápase mpřináší web hostů.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První šanci měl v 10. minutě z přímého kopu Ševčík, jeho pokus ale mířil nad branku domácích. O dvě minuty později udeřilo na druhé straně. Rulíšek dostal centr na pravou stranu, zatáhl míč a nacentroval přesně na nabíhajícího Moučku, který hlavou otevřel skóre utkání. V 18. minutě špatně odkopnul míč Silber rovnou na Šindlera, ten šel sám z pravé strany, ale jeho střela postrádala razanci a Silber jeho pokus chytil. V 33. minutě měl velkou šanci po rohu Mika Roman Bartoš, míč mu přistál rovnou na noze, ale jeho pokus mířil vedle. O 6 minut později vybojoval míč na pravé straně Šindler, přihrál Koutnému, ten šel sám na brankáře, ale mířil těsně vedle levé tyče. Domácí zvýšili na 2:0 ke konci poločasu, přímý kop z levé strany zakončil hlavou nehlídaný Tomášek.

 

Hosté udělali do druhého poločasu několik změn, do útoku se postavil Roman Bartoš s Mašlankou a na ofenzivní hře to bylo znát. V prvních minutách zakončoval dvakrát Ševčík zpoza šestnáctky, ale střelám chyběla přesnost i větší razance. V 56. minutě prošel po pravé straně Šindler, nacentroval na hlavu Andrýska, jehož pokus mířil do brankáře. O tři minuty později zahrával přímý kop z pravé strany Miko a trefil levý růžek branky a snížil na 2:1. O chvíli později mohl vyrovnat Koutný, sám na šestnácte soupeře ale pálil trestuhodně mimo. Stejný hráč prošel o další dvě minuty později po pravé straně a přízemním centrem našel nabíhajícího Ševčíka, který přestřelil branku. V 73. minutě zahrával Ševčík přímý kop a jeho pokus k levé tyči s problémy Silber chytil. V 79. minutě si narazil Ševčík míč s Mašlankou a sám před brankářem jej pouze trefil. V 82. minutě dostal Ševčík míč do běhu na levé straně, prošel do šestnáctky soupeře a placírkou na zadní tyč se konečně trefil a vyrovnal. Polanečtí se nadále snažili o otočení skóre, bohužel žádná další akce se už neujala.

 

zdroj: http://www.fkskpolanka.cz



Sestavy


FC Bílovec
R. Silber [-] - K. Kotrla [-] , P. Moučka [-] (70. M. Pěla [-] ) , R. Melecký [-] , P. Žídek [-] , M. Ronec [-] , J. Darda [-] , M. Rulíšek [-] , O. Pavlík [-] , J. Tomášek [-] , L. Černín [-]

FK SK Polanka nad Odrou
R. Řehulka [-] - J. Ševčík [-] , P. Miko [-] , J. Kaluža [-] (80. M. Sysala [-] ) , M. Skřehot [-] , V. Borgosz [-] (42. D. Uher [-] ) , D. Šindler [-] , D. Mašlanka [-] , D. Koutný [-] , N. Andrýsek [-] , R. Bartoš [-]

ŽK: 71. K. Kotrla - 74. N. Andrýsek .
Počet diváků: 36. Rozhodčí: KRET Martin - TVARDEK Erik, OPĚLA Robin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.