Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 16:00

8.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polanka přišla o výhru v poslední minutě


0

Report nám přináší hostující web.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Díky nepříznivému počasí se utkání muselo odehrát na umělé trávě. Pro hosty začal úvod zápasu výborně. Ve 3. minutě zahrával roh Ševčík a našel na přední tyči Gajďoka, který hlavičkou otevřel skóre zápasu. Polanečtí mohli zvýšit o chvíli později kuriózním způsobem, kdy Černý při odkopu trefil Romana Bartoše. V 36. minutě zahrával Ševčík přímý kop z půlky hřiště, na něj si vyskočil nejvýše Andrýsek, prodloužil míč na volného Koutného, který zvýšil na 0:2.

 

Domácím se podařilo snížit v 51. minutě, centr Sáblíka z pravé strany v akrobatické pozici usměrnil za Řehulkovy záda Svěnčík. V 55. minutě oslabil hosty druhou žlutou Šindler a musel předčasně pod sprchy. Domácí se dostali do tlaku a častěji zakončovali před hostující branku. V 60. minutě mohl na druhé straně po brejku zvýšit Skřehot, jeho střela z 20 metrů skončila mimo. V 65. minutě zahrával z levé strany přímý kop Skoupý, Řehulka jeho pokus s velkými problémy vyrazil, ale z následné dorážky vyrovnal Radim Pešek. Polanečtí ale nesložili zbraně a snažili se i v deseti do vedení. O tři minuty později zakončoval na druhé straně v dobré pozici Roman Bartoš, střela z otočky ale postrádala razanci. V 72. minutě se už ale dočkal, po rohu z levé strany hlavičkou poslal Polanku opět do vedení. O 5 minut později zahrával Ševčík přímý kop a hlavičku Andrýska vytáhl Černý výborným zákrokem mimo. O další minutu později vysunul Robin Bartoš do běhu Ševčíka, jeho placírka z levé strany skončila těsně mimo domácí branky. Další velkou šanci měli hosté o chvíli později, Ševčík prošel zleva centre na druhou stranu našel volného Koutného, ten mohl nahrát lépe postavenému Skřehotovi, ale místo toho pálil sám vedle. Domácí tak z autu v 90. minutě stihli vyrovnat, míč propadl v malém čtverci a dostal se k volnému Osvěčíkovi, který nezaváhal. O chvíli později mohl být výsledek otočen, centr z levé strany si málem hlavou srazil do vlastní sítě Roman Bartoš. Řehulka ale jeho „pokus“ vytáhl mimo branku. V samém závěru mohli hosté vyhrát, Černý při odkopu trefil Romana Bartoše, ale jeho pokus z rohu šestnáctky skončil mimo prázdnou branku domácích.

 

zdroj: http://www.fkskpolanka.cz



Sestavy


FC Vratimov
D. Černý [-] - D. Musiol [-] , R. Pešek [-] , R. Stuchlík [-] , K. Skoupý [-] - L. Brezula [-] (75. J. Pohludka [-] ) , T. Uherčík [-] (46. R. Šimek [-] ) , J. Pešek [-] , J. Sáblík [-] - M. Svěnčík [-] , V. Osvěčík [-] -

FK SK Polanka nad Odrou
R. Řehulka [-] - N. Andrýsek [-] , D. Uher [-] (73. R. Bartoš [-] ) , J. Ševčík [-] (85. D. Mašlanka [-] ) , R. Bartoš [-] , J. Kaluža [-] , M. Skřehot [-] , V. Borgosz [-] , D. Šindler [-] , D. Koutný [-] , T. Gajďok [-]

ŽK: 16. D. Musiol , 32. V. Osvěčík - 28. D. Šindler , 63. T. Gajďok . ČK: 55. D. Šindler .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SVOBODA Marian - OCHODEK Jiří, PICMAUS Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.