M. Kyselý 34.
M. Kyselý 79. (p.)
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2017 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kyselý dvěma góly zajistil výhru Bruntálu


Branky


34. M. Kyselý , 79. M. Kyselý (p.)
0

Fotbalisté bruntálské Slavoj Olympie na začátku nové sezony krajského přeboru šlapou jako dobře namazaný stroj. V neděli před domácím publikem porazili Český Těšín v poměru 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nejlepším hráčem na hřišti byl podobně jako minule Marek Kyselý, který zařídil obě branky. Tu první vsítil v průběhu čtyřiatřicáté minuty. Naznačil, že bude střílet na vzdálenější tyč, ale potom vypálil na přední a těšínský gólman mohl pouze setrvat v roli statisty. Ve druhém poločase kouči Murovi opět vyšlo střídání, když do hry nasadil hbitého Tomáše Němce. V předchozím zápase se na něm vyfauloval jeden z hráčů Orlové, tentokrát se po nedovoleném zákroku na něj pískala penalta, kterou bezpečně proměnil Marek Kyselý.

 

zdroj: http://www.fcsobruntal.cz



Ohlasy k zápasu


MFK Bruntál
Antonín Mura (trenér): Pochvalu si zaslouží celé mužstvo, zejména pak Marek. Ten opět ukázal, jak je pro nás důležitý. Náš výkon byl dominantní a vítězství zcela zasloužené. Držení míče bylo třiasedmdesát procent v náš prospěch. Teď máme před sebou dva těžké zápasy venku. Ve středu jedeme do Frenštátu pod Radhoštěm, v sobotu pak do Staré Bělé. Doufám, že nějaký bodový zisk uděláme.




Sestavy


MFK Bruntál
R. Jaška [-] - J. Dohnálek [-] , R. Zatloukal [-] (85. J. Blažek [-] ) , Z. Orság [-] (73. T. Němec [-] ) , J. Krajčovič [-] , V. Šustr [-] , M. Kyselý [-] , L. Češek [-] (85. J. Hendrych [-] ) , L. Kundrátek [-] (85. L. Mohyla [-] ) , J. Hrabovský [-] , T. Adamovský [-] (88. S. Barteska [-] )

FK Český Těšín
- P. Matuszek [-] , J. Zogata [-] , L. Mendrok [-] , D. Michalisko [-] , D. Konečný [-] (29. A. Malyjurek [-] ) , P. Kiška [-] , D. Bolek [-] , P. Šiška [-] , O. Byrtus [-] , L. Rac [-] (67. D. Jadamík [-] ) , B. Gradek [-]

Počet diváků: 420. Rozhodčí: LAKOMÝ Tomáš - VOJKOVSKÝ Michael, OPĚLA Robin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.