Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2017 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby pro Bruntál


0

Krnov se sice ujal vedení, ale Brubtál čtyřmi góly do půle skóre otočil. Po přestávce se Krnov dotáhl na rozdíl jedné branky, ale poslední slovo patřilo Bruntálu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velké derby nabídl souboj mezi Bruntálem a Krnovem. Hostující letka šla do vedení už po dvou minutách hry, když na konci kombinační akce stál Havlíček - 0:1. Bruntál přispěchal s dopovědí za pět minut, když střela Kundrátka zaplula do brány - 1:1. Bruntál se odpíchl a do poločasu nasázel Krnovu ještě tři branky. V 17. minutě dokonal obrat ve skóre Dohnálek - 2:1. Další dvě branky vsítili Češek, a po něm Adamovský a upravili tak na poločasové skóre 4:1. 

 

Do druhého dějství provedl hostující trenér změny v sestavě, a na hřišti to bylo hned vidět. Krnov na soupeře vlítl a výsledkem byly dvě branky v domácí síti. Po hodině hry se prosadil Sabo, a o čtyři minuty později vykřesal naději pro Krnov svým druhým gólem v utkání Havlíček - 4:3. Bruntál znervózněl. Klid do jeho řad přinesla 78. minuta, když si hostující defenziva nepohlídala Adamovského, který stanovil konečnou podobu výsledku - 5:3. V poslední desetiminutovce se již nic nestalo a Bruntál si přispal tři body. 



Sestavy


MFK Bruntál
R. Jaška [-] - J. Dohnálek [-] , R. Zatloukal [-] (73. J. Blažek [-] ) , J. Krajčovič [-] , T. Adamovský [-] , V. Šustr [-] (81. L. Mohyla [-] ) , M. Kyselý [-] , L. Češek [-] , L. Kundrátek [-] (88. T. Němec [-] ) , J. Hrabovský [-] , Z. Orság [-] (83. S. Barteska [-] )

FK Kofola Krnov
J. Řeháček [-] - J. Hrubý [-] , M. Havlíček [-] , M. Sabo [-] , J. Šimčík [-] (46. P. Simichanidis [-] ) , D. Mrukvia [-] , L. Mitura [-] (46. L. Pella [-] ) , M. Ostrák [-] , A. Ondra [-] , M. Daříček [-] , M. Čanecký [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.