0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2017 17:00

1.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Polom neuhlídala Zbyňka Pospěcha


Branky


0

Pustá Polom po pádu z divize hodně omladila hráčský kádr. Nezkušené zajíce čekal hned na úvod velmi náročný protivník, když na vlastním stadionu přivítali ambiciózní Dětmarovice. Hosté vyslali na trávník i důrazného útočníka Zbyňka Pospěcha, který se přimotal k oběma brankám.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střelecký účet nedělního duelu otevřel domácí Vítek, který ovšem nezkrotil mířidla. V dětmarovickém dresu zlobil především rychlonohý Tomáš, když dokonce zblízka rozvlnil síť, jenže při dorážce stál v ofsajdu. Poté předvedl krásný slalom hostující Kurušta, ale stejně jako Ristovský nedokázal balon propasírovat za záda gólmana Minaříka. Zhruba deset minut před přestávkou vysunul neúnavný Tomáš kupředu Zahatlana, který těsně minul vzdálenější tyčku. Pustá Polom reagovala nápaditou individuální akcí Franka, po níž pálil Černohorský pánubohu do oken. Vzápětí vydláždil Matějček pěknou českou uličku pro Franka, ale skóre se stále neměnilo. Domácí zpytovali svědomí i zkraje druhé půle, když se přes Franka a Šmída dostal míč k Černohorskému, jenže ten hlavičkoval přímo do rukavic brankáře Kotrly. Černohorský prožil vskutku černé víkendové odpoledne. V 52. minutě se snažil hasit doutnající požár před Pospěchem, ale místo toho si vsítil vlastence – 0:1. O necelou čtvrthodinku později už se Pospěch protlačil k balonu a pečetil na finálních 0:2. Pustá Polom mohla alespoň korigovat, jenže trefa smolaře Černohorského neplatila kvůli útočnému faulu. 

 

Autor: Jan Obludník



Ohlasy k zápasu


Sport-Club Pustá Polom
Petr Souček (trenér): S výkonem jsem docela spokojený, ale výsledek se mi nelíbí. Bohužel nám chybí důraz v obou šestnáctkách. Třeba dneska jsme nepokryli dvě standardky soupeře a bylo hotovo. My se naopak nadřeme na každý gól. Mladí kluci ještě potřebují nabrat zkušenosti. Příště už bych měl mít k dispozici Schwalbeho s Kudělou a také Michala Hrabinu, který k nám přijde ze Slovenska.




Sestavy


Sport-Club Pustá Polom
V. Minařík [-] - F. Demko [-] (69. D. Schlossarek [-] ) , A. Blucha [-] , L. Poštulka [-] , M. Matějček [-] , M. Šmíd [-] , R. Vítek [-] , P. Pomp [-] , A. Černohorský [-] , R. Jašek [-] , J. Frank [-]

SK Dětmarovice
A. Kotrla [-] - P. Zahatlan [-] , T. Mleziva [-] , N. Derík [-] - T. Hrtánek [-] , D. Siekiera [-] , M. Macko [-] , M. Ristovský [-] (83. A. Šipula [-] ) , L. Kurušta [-] - Z. Pospěch [-] , M. Tomáš [-] (77. P. Beilner [-] )

ŽK: 80. M. Macko .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: PICMAUS Jiří - TVARDEK Erik, VOJKOVSKÝ Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.