4:1
(2:1)
31. L. Klapal (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 15:30

9.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Choceň vyhrála


Branky


18. L. Myšák , 43. I. Holec (p.) , 63. L. Myšák , 87. V. Lněnička - 31. L. Klapal (p.)
0

Zápas hodnotí choceňský web.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání jsme začali dost nervózně a dopouštěli jsme se nepřesností. Hostující tým se snažil našich chyb využívat a rychlí my průniky ohrožoval naší branku. V 18´špatnou rozehrávku hostů využil a s přehledem zakončil Myšák 1:0. Mohlo se zdát že naše hra dostane klid a budeme hosty přehrávat ,ale ve 30´jsme nechaly hostům možnost průniku do vápna kde rozhodčí odpískal pokutový kop.Hosté toho využili a srovnaly na 1:1. Na konci prvního poločasu po velkém průniku Lebedy měl možnost Myšák jenž trefil tyč ale míč se odrazil opět Lebedovy kterého hosté faulovaly a možnost zahrání pokutového kopu jsme měli my. K zahrání se postavil Holec a proměnil 2:1. V prvním poločasu měli hosté více ze hry a i možností v zakončení proto do druhého poločasu jsme vstupovali s cílem soupeře přehrát. Hosté se snažili o vyrovnání,ale naší branku ohrozili jen ze standardních možností.V 63´po levé straně kdy Sršeň uvolnil Novotného který potáhl míč a následně našel Myšáka který obešel brankaře hostů a zakončil do prázdné branky 3:1. Hosté se dál snažili ,ale v 87´po přesné kombinaci se do šance dostal Lněnička který zakončil 4:1. Přes utrápený první poločas jsme v zakončení byli úspěšný a doma zůstali 3 body. Za hru a bojovnost hlavně v druhém poločasu v pěkné divácké návštěvě patří hráčům poděkovat.

Více zde: http://chocenfotbal.webnode.cz/news/muzi-doma-s-dobrikovem-7-10-2017/



Sestavy


FK Agria Choceň
L. Gerčák [-] - L. Myšák [-] (88. O. Prachař [-] ) , M. Kubový [-] , M. Novotný [-] (88. D. Sklenář [-] ) , L. Krejza [-] , F. Lebeda [-] , M. Sršeň [-] , T. Pirkl [-] , I. Holec [-] (84. V. Lněnička [-] ) , D. Kubíček [-] (61. D. Šafek [-] ) , B. Fogl [-]

TJ Sokol Dobříkov
F. Horníček [-] - A. Karela [-] , L. Rydval [-] (84. L. Bůžek [-] ) , Z. Ševčík [-] , M. Dostál [-] (71. D. Jandera [-] ) , T. Vaněk [-] , J. Vaněk [-] , L. Klapal [-] , T. Konvalina [-] , D. Hrůša [-] , L. Houžvička [-] (71. J. Svatoň [-] )

ŽK: 30. L. Krejza , 76. F. Lebeda - 28. L. Rydval .
Počet diváků: 280. Rozhodčí: Poláček Libor - ZITA Miloslav, UJEC Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.