Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 15:30

8.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litomyšl kradl v Lanškrouně


Branky


0

Jak zápas probíhal?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za slunečného počasí byl k vidění svižný a bojovný fotbal s dobrým koncem pro nás. V 9. minutě zatáhnul míč po levé straně Jirka Paclík, přihrál před branku, kde přes několik hráčů se dostal míč až k volnému Víťovi Kristkovi, který prostřelil brankáře 0:1. Ve 13. minutě se za dlouhým nákopem rozběhnul Honza Štoudek, byl u míče dříve než vybíhající domácí brankář, lobem ho přehodil, míč se šťastně odrazil od břevna za brankovou čáru 0:2. Takový začátek nikdo nečekal, domácí hráči i diváci byli jako opaření. V dalších minutách přidali hráči Lanškrouna na důrazu a před naší brankou bylo nejednou horko. Ve 14. minutě přišel centr zprava, ale volný Stasiowski přestřelil branku Michala Kačera. V 19. minutě, po sérii několika rohů, bylo několik závarů před naší brankou, které však naši hráči stačili odvrátit. Bohužel, ve 21. minutě po standardní situaci a nešťastném zákroku Michala Kačera, snížil Ptáček na 1:2. Domácím to vlilo krev do žil, ale naše obrana, dirigovaná kapitánem Martinem Haškem fungovala bezchybně. Byli jsme to naopak my, kdo mohl přidat branku. Ve 34. minutě po centru Víťi Kristka zakončoval hlavou ve vyložené pozici Jarda Zeman těsně vedle. 

 

Vstup do druhého poločasu jsme měli ještě lepší než do toho prvního. Už ve 48. minutě se protáhnul kolem bránícího hráče Láďa Severa a prudkou střelou nedal domácímu brankáři šanci 1:3. Tato branka odstartovala nebývalou přestřelku na obou stranách. V 55. se dostal k hlavičce Jung a i přes několik bránících hráčů se dokázal prosadit 2:3. V 56. minutě utekl po levé straně Honza Štoudek, přihrál pod sebe na Láďu Severu, který posunul na volného Pavla Urbana a ten přesnou střelou zvýšil na 2:4. Divokou přestřelku ukončil v 57. minutě nejzkušenější hráč domácích Ptáček, když prudkou střelou na zadní tyč snížil na 3:4. Ve zbytku utkání už byl k vidění spíše boj než fotbal. Domácí cítili šanci na vyrovnání, ale náznaky šancí si vytvářeli pouze po dlouhých nákopech. Ty však naši obránci, ve spolupráci s brankářem Michalem Kačerem stačili likvidovat. Závěrečné minuty byli hektické, domácí zahrávali jeden přímák za druhým, ale vstřelit vyrovnávací branku se jim nepodařilo. 
Naše vítězství je vydřené a velmi cenné. Pochvalu zaslouží všichni hráči.

 

zdroj: http://jiskralitomysl.webzdarma.cz



Sestavy


FO Lanškroun
J. Ehrenberger [-] - O. Macháček [-] , P. Savych [-] , Š. Kolomý [-] , P. Stasiowski [-] (78. L. Komínek [-] ) , D. Jung [-] (65. O. Doležal [-] ) , L. Krejsar [-] (50. O. Veselý [-] ) , F. Ptáček [-] , D. Skalický [-] , J. Karlík [-] , S. Popelář [-]

TJ Jiskra Litomyšl
M. Kačer [-] - M. Severa [-] , M. Hašek [-] (72. J. Vejrych [-] ) , M. Gyömber [-] , P. Čapek [-] - J. Paclík [-] , P. Kundera [-] , P. Urban [-] , V. Kristek [-] (61. A. Valenta [-] ) - J. Štoudek [-] , J. Zeman [-] (46. L. Severa [-] ) -

ŽK: 34. O. Macháček , 78. S. Popelář - 50. M. Severa , 70. M. Hašek , 93. J. Vejrych .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Bleša Oldřich - POLÁČEK Libor, DEPEŠ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.