3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 17:00

5.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Svitavy vedení neudržely


Branky


0

Report nám přináší web hostujícího týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lépe ani hosté nemohli začít, hned ve 2. minutě po úniku a zpětné přihrávce J. Nováka skóroval Frolo. Jak rychle ale vedení získali, tak rychle o ně zase přišli, nepokrytý Hanus se střelou podél vybíhajícího Jílka postarala o rychlé dotažení. Potom se hrál vyrovnaný fotbal, svitavskou defenzivu zlobil především Myšák a byl to právě tento kanonýr, kdo po rohovém kopu ve 33. minutě zařídil vedoucí branku Chocně. Za hosty měl největší možnost po úniku Juřík, ale Gerčáka nepřekonal. Po přestávce se Svitavy tlačily více dopředu, ale jejich ofenziva byla hodně bezzubá, snad s výjimkou akce J. Nováka Gerčáka neohrozili. V závěru střetnutí zpečetil výsledek tvrdou střelou Šafek, zatímco Myšák se do statistiky zapsal druhou žlutou kartou.

 

zdroj: http://www.tjsvitavy.net



Ohlasy k zápasu


FK Agria Choceň
František Dvořák, trenér FK Agria Choceň: Svitavy jsou technické mužstvo, chtěly hrát fotbal, což nám samozřejmě vyhovuje. Soupeř vstoupil do zápasu velmi důrazně a hned na začátku 2. minuty nás potrestal po pěkné kombinační akci. Nám se podařilo včas srovnat a do poločasu výsledek kluci otočili. Ani do druhé půle jsme nevstoupili ideálně a byla tam pasáž, kdy nás Svitavy mačkaly jako citron. Hrály perfektně, nátlakově, my jsme museli zalést. Nešlo vystrčit růžky. Jakmile bychom to zkusili, ihned bychom pykali. Zhušťovali jsme prostor, čímž jsme soupeře do šance nepustili. Nakonec jsme využili brejk, kdy střídající Šafek dal třetí gól a zaslouží pochvalu, protože pojal svůj pobyt na hřišti skvělým způsobem.

TJ Svitavy
Oldřich Palla, vedoucí mužstva TJ Svitavy: Hrál se zápas celkem vyrovnaný, v některých fázích jsme měli i mírnou převahu, výsledkem je ale prohra. A to jsme měli skvělý nástup a hned ve 2. minutě dali gól. Místo toho, aby nás to posadilo na koně, tak hned pět minut nato naběhl k pokutovému území nekrytý choceňský hráč a nikým neobtěžován vyrovnal. Před utkáním upozornil trenér na nebezpečí hrozící z kopaček Myšáka a my ho nechali při rohu volného ve vápně. Samozřejmě šanci využil a otočil výsledek. Snažili jsme se o vyrovnání, ale hra byla křečovitá, bez nápadu, momentu překvapení a střelby, takže se domácí v pohodě ubránili a v závěru potrestali další naše zaváhání. Nebyli jsme horší, ale soupeř využil každou naši chybu, zatímco my stále hledáme k Frolovi dalšího střelce. Takto každému protivníkovi ulehčíme práci, neboť mu stačí soustředit se jenom na něj.



Sestavy


FK Agria Choceň
L. Gerčák [-] - M. Kubový [-] (77. D. Šafek [-] ) , L. Krejza [-] , A. Hanus [-] (66. D. Sklenář [-] ) , F. Lebeda [-] , L. Myšák [-] , M. Sršeň [-] , T. Pirkl [-] , I. Holec [-] (87. O. Prachař [-] ) , M. Novotný [-] (56. D. Kubíček [-] ) , B. Fogl [-]

TJ Svitavy
T. Jílek [-] - J. Novák [-] , P. Bartoš [-] (60. D. Svoboda [-] ) , F. Čížek [-] (46. A. Novák [-] ) , M. Čížek [-] , D. Veselský [-] , R. Petrila [-] , M. Frolo [-] , D. Juřík [-] , J. Chlup [-] (84. R. Kroulík [-] ) , M. Czehowský [-]

ŽK: 37. F. Lebeda , 77. L. Myšák , 87. I. Holec - 80. D. Svoboda , 84. J. Chlup . ČK: 90. L. Myšák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Klír Jonáš - MORÁVEK David, ZERZÁN Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.