Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 17:00

2.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sobotka gólem v závěru zdolala Kunčice


Branky


0

Fotbalisté Sobotky se během prvního poločasu dostali dvakrát do vedení, v obou případech ale o svůj náskok přišli. Ve druhé půli Kunčice nebezpečně hrozily, efektivnější ale byla Sobotka, která devět minut před koncem rozhodla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sobotka dokázala navázat na výhru z minulého týdne, kdy porazila Broumov. Soboteckým se podařilo využít zaváhání domácího týmu hned v deváté minutě, kdy se díky trefě Davida Šotky ujali vedení. S důrazem soupeře měly Kunčice problém i v následujícím průběhu hry, přesto se jim v sedmnácté minutě podařilo vyrovnat. Branku na 1:1 vstřelil Tomáš Hanuš.

Z rovnovážného stavu se ale Kunčice mohly radovat jen velmi krátce. Už minutu po vyrovnání totiž Sobotce vedení vrátil Zdeněk Přikryl. Po těchto hektických okamžicích se hra uklidnila. Kunčice se sice dostávaly do šancí, podobně jako v prvním zápase proti Novému Hradci je však, až na jednu, nedokázaly využívat.

Před koncem poločasu se domácím podařilo znovu vyrovnat, když na soboteckého gólmana Patrika Chrpu vyzrál Radim Faltus.

 

Ve druhém poločase byly Kunčice aktivní, i nadále je však trápilo zakončení. Za mrhání šancemi byli domácí potrestáni necelých deset minut před koncem. Sobotka nebyla tak nebezpečná, přesto díky brance Jakuba Tanečka v jednaosmdesáté minutě rozhodla o svém vítězství.



Ohlasy k zápasu


SK Bystřian Kunčice
Zdeněk Šulc - sekretář SK Bystřian Kunčice: Po minulém zápase jsme si mysleli, že nám to tam už začne padat, ale to jsme se mýlili. Hosté hráli důrazně a využili našich chyb v obraně, my jsme pokračovali v trestuhodném neproměňování šancí a v 82. minutě přišel trest z přímého kopu, který rozhodl o vítězství Sobotky.




Sestavy


SK Bystřian Kunčice
J. Holý [-] - J. Pechar [-] (46. D. Denk [-] ) , D. Hamák [-] , T. Zákravský [-] , P. Koza [-] (84. M. dudek [-] ) - J. Žahourek [-] , M. Šulc [-] , L. Pánek [-] (75. J. Charvát [-] ) , T. Hanuš [-] - R. Faltus [-] , P. Kuta [-]

SK Sobotka
P. Chrpa [-] - Z. Přikryl [-] (81. M. Prokorát [-] ) , J. Taneček [-] , M. Topič [-] , T. Fišar [-] , P. Halbych [-] , V. Kunst [-] (87. J. Dolejš [-] ) , D. Juriga [-] , T. Pavlíček [-] (54. V. Bárta [-] ) , T. Klečal [-] , D. Šotka [-]

ŽK: 45. R. Faltus , 70. L. Pánek - 71. D. Juriga , 73. V. Kunst .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Bečvář Lubomír - PEŠAVA Otakar, KUDLÁČEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.