0:4
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 17:00

2.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červený Kostelec díky drtivému prvnímu poločasu přehrál Třebeš


Branky


11. S. Štelzig , 16. T. Petr , 20. T. Petr , 34. S. Štelzig
0

Silný tým Červeného Kostelce předvedl zejména v prvním poločase výborný výkon a nováčkovi Krajského přeboru s řadou mladých hráčů v týmu uštědřil čtyřnásobnou lekci. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vstup do druhého utkání v Krajském přeboru se Třebši nevydařil. Proti silnému Červenému Kostelci se hradecký tým v úvodu pouze bránil a hosté se již v jedenácté minutě dostali do vedení. K centru se na pravé straně dostal Tomáš Petr, jehož oblouček na zadní tyči našel volného Sebastiana Štelziga, který hlavičkou z bezprostřední blízkosti nedal brankáři Heřmanovi šanci zakročit.

V šestnáctí minutě už to bylo o dva góly. Tomáš Petr na levém křídle využil rychlé spolupráce s Patrikem Runkasem, dostal se do vápna Třebše a křížnou střelou ke vzdálenější tyči zvýšil vedení Červenokosteleckých.

Drtivý nástup do zápasu hosté potvrdili ve dvacáté deváté minutě. David Petrů přesnou průnikovou přihrávkou vyslal do samostatného úniku Tomáše Petra, který tentokrát lobem překonal bezmocného Mikuláše Heřmana.

Tříbrankové vedení hostující tým vcelku pochopitelně uspokojilo a do hry se více dostávala Třebeš. V dobré šanci se domácí octli ve třicáté minutě, hlavičkující Michal Krykorka ale mířil pouze do středu brány, kde byl připravený Petr Kobos.

Místo snížení tak přišel čtvrtý gól Červeného Kostelce. Ve třicáté čtvrté minutě hosté zachytili rozehrávku Třebše a dostali se do protiútoku. Přečíslení Červenokosteleckých Marek Srkal vyřešil přihrávkou na Sebastiana Štelziga, který střelou k tyči upravil na poločasových 0:4.

 

Ve druhém poločase byla hra vyrovnaná, stejně tak skóre, které další branky nenabídlo. Fotbalisté Třebše nebyli v zakončení dostatečně přesní, a proto se alespoň korigující branky nedočkali. Červený Kostelec zvítězil jasně 0:4. 



Ohlasy k zápasu



TJ Červený Kostelec
Josef Macek - vedoucí mužstva TJ Červený Kostelec: Na rozdíl od minulého utkání jsme dnes byli velice efektivní a zápas jsme rozhodli již po půl hodině hry. Poté se zápas již jen dohrával.



Sestavy


TJ Sokol Třebeš
M. Heřman [-] - L. Michal [-] , D. Hruška [-] (56. M. Zbořil [-] ) , J. Černý [-] - M. Krykorka [-] , M. Štajer [-] , M. Kincl [-] (59. J. Neugebauer [-] ) , L. Kordač [-] (46. P. Majer [-] ) - J. Zeman [-] (64. J. Sobotka [-] ) , L. Drapák [-] - J. Vlach [-]

TJ Červený Kostelec
P. Kobos [-] - T. Petr [-] , O. Koval [-] (82. P. Liška [-] ) , S. Štelzig [-] (58. J. Nývlt [-] ) , D. Petrů [-] , M. Barták [-] , M. Srkal [-] , P. Runkas [-] , D. Hála [-] , P. Bárta [-] , M. Kováčik [-]

ŽK: 41. O. Koval .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Miškář Karel - HRON Miroslav, VITVAR Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.