0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.11.2017 13:30

13.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křelina nasměroval Hlízov za úspěšným uzavřením podzimu


Branky


0

Fotbalisté Hlízova mají za sebou zápas posledního podzimního kola PRODIET I.B třídy, ve kterém zavítali na hřiště posledních Tupadel. Roli papírového favorita Hlízov zvládl, zvítězil 3:0 a uzavřel tak úspěšně první polovinu sezony. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned v první minutě zápasu mohlo být vše ale jinak, když se po pravé straně prodral k zakončení Kruml, ale branku netrefil. O tři minuty později se ve velké šanci objevil Křelina a po něm i Maxa, ale ani jeden z hlízovských útočníků nevyzrál na domácího brankáře Potměšila. Z gólu se Hlízov radoval až ve 13. minutě, kdy se po srandardní situaci Linharta dostal k dorážce Křelina a otevřel skóre zápasu. Byl to Hlízov, kdo po většinu první půle držel míč na svých kopačkách, ale do další větší šance se dostal až po půl hodině hry, kdy z malého vápna minul Linhart. Domácí Star zahrozil v poslední minutě první půle, kdy po dlouhém autu propadl míč za záda podklouznuvšího Míška a vše hasil odkopem z brankové čáry Židík. 

 

Důležitý krok za třemi body udělal Hlízov v 52. minutě, kdy hosté zahráli na krátko rohový kop a následný centr Kvíčaly propadl až ke Křelinovi, který poslal míč do prázdné branky - 0:2. Vzápětí dostal pas za obranu Židík, ale jeho povedený pokus zpoza vápna vytěsnil Potměšil. Konečnou podobu výsledku dal Hlízov v 79. minutě. Navrátil na polovině hřiště rozehrál dlouhým nákopem trestný kop, míč si ve vápně zpracoval Šmidrkal a střelou z otočky nedal domácímu brankáři Šanci. 

 

„Přijel k nám kvalitní soupeř, s čímž jsme počítali. Bohužel, ačkoliv jsme hráče upozorňovali na nebezpečné standardní situace soupeře, třikrát jsme z nich inkasovali," pokrčil rameny trenér Tupadel Stanislav Krajíček a dodal: „Sezona ještě ztracená není, začínáme jaro dvěma domácími zápasy, tak uvidíme, jak se s tím popereme."

 

„Hráli jsme na těžkém terénu, proti soupeři, který se nám fotbalově asi rovnat nemůže, ale o to více bojoval a jednoduché utkání to rozhodně nebylo. Hřiště bylo hodně rozšlapané, protože v pátek zde hrálo zápas tupadelské béčko. I tak si myslím, že jsme hráli dobře. Všichni tři útočníci, kteří se zapojili do zápasu, tak udrželi spoustu míčů, navíc jim to tam poslední dobou dost padá. S hrou dopředu jsem tedy spokojený, navíc góly nedostáváme. Možná je trochu škoda, že podzim končí, protože jsme na takové vlně, že když to přeženu, tak bychom asi porazili každého," uvedl po zápase trenér Hlízova David Linhart.  

 

V Hlízově panuje po podzimu spokojenost. „Dva, tři zápasy jsme se na začátku sžívali se soutěží. I když máme v kádru zkušené hráče, kteří hráli i vyšší soutěže, tak I. B třída je dost specifická. Hraje se trochu jinak, ale určitě se to většině hráčů hraje lépe než okresní přebor, jelikož je to fotbalovější. Od poloviny podzimu už měla naše hra určité parametry, které jsme si představovali," zhodnotil podzimní část David Linhart. 

 

Závěrem podzimní části by chtěl FOTBAL Hlízov poděkovat také všem fanouškům, kteří nás podporovali v hojném počtu nejen v domácích, ale i venkovních zápasech. DĚKUJEME ZA PODPORU!!!

 

Autor: Radek Špinka



Sestavy


T.J. Star Tupadly
M. Potměšil [-] - P. Růžička [-] , M. Fuksa [-] , M. Hašek [-] , J. Kavánek [-] (74. V. Janeček [-] ) , M. Chvátal [-] , R. Krajíček [-] (46. P. Hudec [-] ) , R. Kruml [-] (87. D. Krajíček [-] ) , D. Pipek [-] , T. Semrád [-] , V. Pipek [-]

FOTBAL Hlízov
M. Míšek [-] - D. Linhart [-] , P. Holík [-] , O. Tomíšek [-] , J. Navrátil [-] - M. Výborný [-] (78. T. Šváb [-] ) , P. Růžička [-] , F. Kvíčala [-] (74. J. Hanuš [-] ) , J. Židík [-] (87. Z. Čáp [-] ) - L. Křelina [-] (61. J. Šmidrkal [-] ) , V. Maxa [-]

ŽK: 42. M. Fuksa , 44. P. Růžička , 74. R. Kruml - 13. L. Křelina , 72. D. Linhart .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Chovanec Petr - TYLCHERT Michal, MEŠČAN Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.