Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

12.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horky deklasovaly Semice


Branky


0

Horky - Jasného favorita měl zápas dvanáctého kola mezi Horky a Semicemi. Týmy jsou v rozdílném rozpoložení. Horky vedou celou soutěž a naopak Semice se pohybují s Poříčany na spodku tabulky. Na tento zápas budou chtít Semice hodně rychle zapomenout, protože si z Horek odvezly sedmigólový příděl. Čtyři ze sedmi branek vsítili domácí fotbalisté do poločasu. Ke konečnému stavu přispěl také střelec Radek Mynář, který zaznamenal hattrick. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky Horek a o vítězi bylo rozhodnuto

Horky vstoupily do utkání aktivně a brzo se ujaly vedení. Hned ve 2' napřáhl Klain a poslal domácí do vedení - 1:0. Hosté byli celý první poločas pod tlakem domácích. Další šance domácí fotbalisté nedokázali přetavit ve vstřelenou branku. Poté se ale povedlo domácím během dvou minut přidat dvě branky. Nejprve se ve 22' prosadil Nádeníček - 2:0. Další slovo si vzal o minutu později Mynář a svým prvním gólem v utkání navýšil vedení - 3:0. Hrálo se na jedno branku, tu hostí. V 35' měl šanci Karásek, ale minul. Ve 41' přidal Mynář svou druhou branku v utkání - 4:0.

Po snížení přidali domácí další branky

Na začátku druhého poločasu hosté zvýšili aktivitu, ze které vytěžili branku. V 55' snížil stav utkání Hobík po přihrávce Švarce - 4:1. Postupem času iniciativu přebírali opět domácí. Hostům začínali docházet síly a to hrálo do karet Horkám, který přidaly ještě další tři branky. V 79' překonal Štrupla svou střelou Korec - 5:1. O pět minut později završil svůj hattrick Mynář - 6:1. Poslední slovo zápasu si vzal Šimek a uzavřel na konečných 7:1.



Sestavy


FC Horky nad Jizerou
P. Beran [-] - M. Šťastný [-] , M. Karásek [-] , J. Horák [-] (74. M. Yerokhin [-] ) , Z. Zahálka [-] - T. Baster [-] (60. M. Korec [-] ) , R. Mynář [-] , S. Smetana [-] (74. L. Hlaváček [-] ) , O. Murárik [-] , P. Klain [-] (69. R. Šimek [-] ) - B. Nádeníček [-] (69. J. Hložek [-] ) -

AFK Sokol Semice
L. Štrupl [-] - M. Jareš [-] , J. Vavřík [-] , P. Šťastný [-] , Š. Bříza [-] , D. Holas [-] (65. M. Koštíř [-] ) , D. Šimek [-] , M. Neuhausel [-] (58. M. Machala [-] ) , Š. Jareš [-] , P. Švarc [-] , P. Rychtařík [-] (23. P. Hobík [-] )

ŽK: 38. J. Vavřík .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Doubrava Jakub - ŠESTÁK Vojtěch, ŠESTÁK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.