0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 17:00

29.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Korunovace divizního krále se odkládá na 30. kolo!!!


Branky


12

Dnešní divizní utkání bylo vrcholem „Sportovního dne“ města Dolní Benešov. Mělo navíc i punc vrcholu letošního divizního ročníku. Výsledky tohoto odehraného kola však potvrdily, že nejen o postupujícím, ale i o sestupujících se rozhodne až v tom kole posledním! A tak se máme na co těšit. Takové fotbalové drama už tady dlouho nebylo! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dnešní zápas začal pro domácí šokem! Už v 7. minutě se zranil stoper Rychnovský a druhá nejlepší obrana divize tak dostala nečekanou trhlinu…. Jak následující minuty zápasu ukázaly, tak větší, než se dalo čekat! Hosté vycítili svou šanci. Ve 14. minutě dal o sobě vědět kanonýr Nekuda, Hampel se však překvapit nenechal. O minutu později zakončil akci Býmy domácí ostrostřelec Labuda, brankář Konečný však jeho střelu přilepil do svých rukavic. Poradil si i se střelou Strakoše k levé tyči ve 22. minutě. Ve 24. minutě rozehrál Schlehr rohový kop, o gólovou radost připravil fantastickým zákrokem Hampel hlavičkujícího Krále! Blízko gólu byli domácí ve 37. minutě, na centr Haase naskočil Adamík, jeho hlavička však lízla břevno. O bezbrankový poločas se postaral domácí kapitán Moravec, který na brankové čáře zablokoval střelu Šolína. 

 

Ve 2. poločase zesílil déšť a jak se ukázalo štěstí pršelo plným proudem hostům…. V 54. minutě pálil po rohovém kopu Chudoba ze stoprocentní gólovky ještě vysoko nad domácí branku. V 61. minutě však „pláchnul“ domácí obraně Galetka a hosté vedli – 0:1. A jak se říká – s jídlem roste chuť! V 64. minutě se řítil na gólmana Hampla Chudoba, jeho střelu však stačil strážce domácí svatyně vyrazit na břevno. Rychlonohý Chudoba se však dočkal gólu v 67. minutě, své parádní sólo zakončil přesnou střelou k levé tyči – 0:2! Na tento úder už domácí nenašli protizbraň. V 72. minutě byli hosté blízko dalšímu gólu, přihrávku Galetky na úplně volného Nekudu však zablokoval Moravec. V závěrečné čtvrthodince se domácí pokusili o zkorigování výsledku, ale gólem neskončila ani střela Býmy v 76. minutě, ani střela Strakoše v 83. minutě. Naopak, jenom nevídaný zákrok brankáře Hampla připravil o gólovou radost Nekudu, který nezakončil gólově své sólo z poloviny hřiště! Poslední kolo divize tak rozhodne o všem!!!   

 

Autor: Petr Krömer

 



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov
Hlasy po utkání: Trenér domácích – Marcel Melecký: Význam tohoto dnešního zápasu byl všem jasný. Bohužel, pro nás začal velmi nešťastně, zranění stopera Rychnovského už v 7. minutě hry výrazně narušilo další průběh. Hosté vyhráli zaslouženě, všechno na čele i na konci tabulky se tak rozhodne až v posledním kole.

FK Kozlovice
Asistent trenéra hostů – Milan Nekuda: Z dnešního vítězství na hřišti vedoucího celku divize máme pochopitelně velikou radost. Mužstvu chci poděkovat za předvedený výkon, myslím si, že jsme vyhráli zaslouženě.



Sestavy


FC Dolní Benešov
D. Hampel [-] - J. Býma [-] (81. D. Skroch [-] ) , M. Pecuch [-] , M. Strakoš [-] , D. Rychnovský [-] (9. M. Hartmann [-] ) , F. Labuda [-] , T. Gebauer [-] , O. Adamík [-] (77. D. Mlýnek [-] ) , T. Moravec [-] , J. Romaněnko [-] , O. Haas [-]

FK Kozlovice
R. Konečný [-] - D. Střelec [-] , Š. Přikryl [-] (85. T. Heger [-] ) , A. Galetka [-] (88. L. Zelina [-] ) , M. Schlehr [-] , P. Nekuda [-] , F. Přikryl [-] , J. Šolin [-] , K. Chudoba [-] (77. D. Pavelka [-] ) , A. Řehák [-] , M. Král [-]

ŽK: 65. O. Adamík - 42. J. Šolin .
Počet diváků: 247. Rozhodčí: Bebenek Petr - KOZUBÍK Jiří, KONTORŠIKOV Maxim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích