0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 15:30

21.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nekuda rozhodl o výhře Kozlovic v poslední minutě


Branky


17

Už se schylovalo k remíze, ale v poslední minutě si hosté vystřelili tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vsetín v tomto zápase potvrdil pověst velmi srdnatě a úporně bránícího se mančaftu, se kterým se hraje velmi nepříjemně. Zápas to byl velmi dlouho remízový, hostujícím Kozlovicím se hodně dlouho nedařilo proniknout do organizované vsetínské obrany. Vsetín bránil úporně asi v osmi lidech, a když získal balon tak vyrážel k rychlým brejkům, které mu však v sobotu vůbec nevycházely. K rozhodujícímu momentu došlo tedy až v samém závěru utkání, když ostrou ránu vypálil Chudoba, brankář Eliáš balon neudržel ve svých rukavicích, a všudybyl Nekuda ho dorážkou dopravil na to správné místo - 0:1. 



Ohlasy k zápasu


FC Vsetín
domácí web:: Těžko se píše i ted, 24 hodin po zápase. Fotbal nám ukázal opět jak dokáže být krutý. Ale proto ho máme rádi. Po zápase bylo slyšet jak názory pochvalné, kterých bylo určitě více, tak i ty méně pochvalné. S odstupem času musíme uznat, že Kozlovice, které byly zimní přestávce posilněny 6ti hráči z třetí ligy z týmů z Hané, budou patřit na jaro k nejlepším týmům. Před utkáním panoval jistý respekt ze soupeře ale celkově to na hřišti nebylo až tam znát a určitě nás přerovský tým nijak výrazně nepřehrával. Naopak. I pan delegát po utkání , když se loučil tak uznal, že to bylo jasně remízové utkání. Krutý závěr pro domácí. Před utkáním bychom asi bod za remíz i brali. A skutečně nechybělo mnoho. Pár sekud. Však hráči Kozlovic se gólu v 90. minutě radovali všichni na hromadě jako by rozhodli finále Ligy mistrů. O to víc byli hráči Vsetína smutní. Je to sport. Po letošní sezoně jsme rozhodně kandidáti na největší počet prohraných utkání v poměru 0:1. Už jich máme na svém kontě celkem šest. Tak snad se k nám v utkáních, které nyní začnou být důležité nebude otáčet štěstí zády. Věřme, že když mu půjdeme naproti a budeme jezdit po zadku , že góly i body příjdou. Trenér Mičega, stejně jako hráči byli po utkání smutní. Trenér hráče vesměs chválil, že plnili to , co si před zápasem řekli. Přesto to na body proti kvalitním Kozlovicím o kousek nestačilo. Pár slov k utkání od trenéra: „Dnes nám fotbal ukázal, jak moc umí být krutý. Předvedli jsme snaživý výkon, ale zlobila nás finální přihrávka a nabízené šance jsme opět nevyužili. Nepadá nám to, jako v zimní přípravě, ale věříme, že to s první vstřelenou brankou zlomíme. Laciná branka z poslední minuty dnes rozhodla o osudu celého zápasu. My jsme nedotáhli několik brejků a přečíslení. Je to pro nás citelná ztráta,“ řekl trenér Vsetína Miroslav Mičega.




Sestavy


FC Vsetín
J. Eliáš [-] - J. Maček [-] (70. V. Kovács [-] ) , L. Matůš [-] , M. Mydlář [-] , D. Dulík [-] - M. Jaroš [-] , R. Bublák [-] , V. Surovec [-] (86. R. Zuzaňák [-] ) , P. Naňák [-] - P. Hořelica [-] , J. Stuchlík [-] (79. J. Kapusta [-] )

FK Kozlovice
R. Konečný [-] - P. Nekuda [-] , F. Přikryl [-] , A. Řehák [-] , T. Heger [-] , M. Král [-] , A. Galetka [-] , D. Pavelka [-] (79. K. Chudoba [-] ) , L. Petržela [-] (63. M. Dostál [-] ) , Š. Přikryl [-] , M. Schlehr [-] (85. T. Mazouch [-] )

ŽK: 54. P. Naňák , 77. R. Bublák - 58. T. Heger , 69. F. Přikryl .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kozubík Jiří - DUDA Radim, KNEISL Leoš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: David Juřica
Tip experta: remíza

Vsetín neměl dobrý start do jarní části, a ani teď to neprolomí.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích