1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2018 19:00

20.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kroměříž vybojovala bod v závěru


Branky


12

Hanácká Slavia Kroměříž si jastila bod až těsně před koncem. Vyškov naopak kromě tří bodů přišel i o Lahodného.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól z protipútoku

Diváci se dočkali první vážné šance hned po čtvrt hodině hry, kdy se do samostatného úniku dostal Martin Blanař a zakončoval po zemi. Jeho střelu však lehce tečoval hostující brankář Machalický na rohový kop, ze kterého však nic nebylo. Poté nebyli k vidění žádné větší šance, až pět minut před koncem prvního poločasu udeřili hosté z Vyškova. Bylo to z protiútoku, kdy se dostal k míči Daniel Přerovský a dostal jej do sítě. Domácí brankář Kofroň následně viděl žlutou kartu za prostesty, že útočící hráč hrál při zpracování míče rukou. Do šaten tak šli spokojenější svěřenci Jana Trousila.

Vyrovnání a červená

Po změně stran se opět čekalo delší dobu na nějakou vážnější šanci. Ta přišla až v 72. minutě, kdy mohl Vyškov odskočit na rozdíl dvou branek. Po rohovém kopu se dostal jeden z hostujících hráčů k hlavičce, kterou překonal i brankáře Kofroně, ale toho zastoupil na brankové čáře Cupák, který mič vyhlavičkoval pryč. V 78. minutě byl Cupák v akci i na druhé straně, kdy se dostal míč po centru před bránu Vyškova, ale již zmiňoaný hráč jej nedokázal dostat do sítě. Tři minuty před koncem už se ale Hanácká Slavie Kroměříž dočkala. Nejprve přišla sražená střela Kováře, ale následně se míč dostal do šestnácky, kde se k němu dostal Ondřej Berčík a střelou k levé tyči překonal Machalického a vyrovnal. V devadesáté minutě mohl otočit utkání Kovář, ale hlavičkoval mimo. Ve třetí nastavené minutě ještě dojel Lahodný hráče u pomezní čáry a viděl červenou kartu.



Ohlasy k zápasu


SK Hanácká Slavia Kroměříž
Ivo Světlík - trenér Kroměříže: Hráli jsme celkem bojácně. Ztratili jsme doma dva body, ale po tom průběhu utkání a síle soupeře z Vyškova remízu bereme a myslím si, že je nejspíš zasloužená.




Sestavy


SK Hanácká Slavia Kroměříž
Z. Kofroň [-] - P. Hloch [-] , T. Matoušek [-] , D. Šmerda [-] (85. D. Stratil [-] ) , T. Jeleček [-] - D. Krhut [-] , L. Motal [-] , M. Blanař [-] (59. E. Sedláček [-] ) , M. Cupák [-] - M. Neubert [-] (67. O. Berčík [-] ) , M. Kovář [-]

MFK Vyškov
M. Machalický [-] - M. Jeřábek [-] , M. Kuncl [-] , C. Toure [-] , M. Tijani [-] - V. Novotný [-] (63. D. Němeček [-] ) , D. Přerovský [-] , F. Schneider [-] (90. D. Odehnal [-] ) , L. Lahodný [-] , M. Matocha [-] - D. Pospíšil [-] (80. M. Kone [-] )

ŽK: 14. M. Neubert , 40. Z. Kofroň , 85. M. Kovář - 73. M. Kuncl , 82. M. Tijani , 86. M. Matocha , 90. D. Přerovský . ČK: 90. L. Lahodný .
Hráči zápasu: M. Kovář .
Počet diváků: 354. Rozhodčí: Silný Zdeněk - KŘEPSKÝ Michal, KULIČKA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Tohle bude hezký zápas. Mohlo by padnout hodně branek, ale o jednu branku by měla být Kroměříž úspěšnější.

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Trenér - SK Jiskra Rýmařov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích