Novosedly si poradily s rezervou Suchdola


Branky


0

Domácí mužstvo Novosedel chtělo po minulém neúspěšném kole získat všechny body. Na jejich hřiště zavítalo suchdolské "béčko", které si přeneslo kolísavou formu z minulého ročníku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vyhráli první poločas

První velká šance zápasu přišla ve 13. minutě a měli jí domácí fotbalisté. Hladílek si na rohu vápna zasekl obránce a jeho střela škrtla o nohy suchdolského brankáře a šla mimo tyče. Ve 20. minutě nadělal trestný kop Poborského velké problémy golmanu Polákovi, ale gól z toho nebyl. Za dalších pět minut po chybě suchdolského obránce šel Mládek sám na golmana, ale přehodil jak brankáře, tak i jeho branku. Hned poté měli šanci hosté, jejich pokus šel ze strany mino tyče domácí branky. Ve 28. minutě kopali domácí rohový kop, odražený balon si za šestnáctkou našel obránce DANIEL ŠMÍD a skákavou střelou překonal brankáře Poláka - 1:0. Za pár minut šel ze strany sám na branku suchdolský hráč, brankář Michal skvělým zákrokem zabránil vyrovnání. V 38. minutě po akci Voldřich - Mládek posledně jmenovaný zakončil pěknou střelou, kterou Polák vyrazil na roh. Chvíli poté kopali Novosedly roh a Pražákovu střelu z otočky vyrazil Polák na roh. Z tohoto rohu trefil Voldřich hlavou tyč. Až z třetího rohu po sobě se domácí dočkali, když se hlavou trefil DANIEL KROUPA bylo to 2:0. Minutu před přestávkou po dlouhém autu šel Hladílek sám na golmana, ten mu ale jeho pokus o přehození chytil. Do kabin se tak i přes nespočet šancí šlo za stavu 2:0 pro domácí.

Novosedly s přehledem vyhrály, ale rozdíl ve skóre mohl být i vyšší

V 50. minutě si to namířil od lajny Voldřich, jeho střela mířila pouze do nohou brankáře Poláka. Chvilku poté se nepovedený centr suchdolských otřel o břevno domácí branky. V 53. minutě vyslal Mládek do úniku Hladílka, jeho pokus šel těsně vedle tyče. Poté zaměstnal Poláka dvěmi pěknými střelami Kroupa. V 64. minutě zachytil špatnou rozehrávku hostů Voldřich, který míč jen lehce dloubl okolo golmana, jeho pokus vykopl vracející se obránce z brankové čáry. V 69. minutě šel pro změnu sám na bránu Mládek, ale jeho pokus přehodit golmana také neuspěl. Poté měli pěkné šance z malých vzdáleností Hladílek a Poborský. V 85. minutě po dlouhém autu Mládka mířil hlavou k tyči Voldřich, jeho střelu vyrazil Polák na roh. Na konečných 3:0 upravil minutu před koncem LUKÁŠ VOLDŘICH, když šel opět sám na bránu a po dorážce zaznamenal třetí trefu domácích. Novosedly vyhrály zcela zaslouženě, ale zároveň předvedly festival zahozených šancí.

AUTOR: Pavel Fryš



Ohlasy k zápasu


SK Novosedly n. Než
Pavel Fryš (vedoucí mužstva): Prvních patnáct minut bylo vyrovnaných, potom jsme už měli převahu z které pramenilo mnoho šancí. Soupeř měl jednu nebo dvě šance. My jsme šli šestkrát sami na bránu, ale co dokážeme nedat je až neskutečné. Výše skóre je pro hosty ještě milosrdné, gólů jsme měli dát mnohem více. Pochvalu zaslouží celý tým. Jsem rád, že i nekompletní jsme utkání zvládli.

Sokol Suchdol nad Lužnicí B
Sokol Suchdol nad Lužnicí B: Bez komentáře.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠVEC Bohumil - BARTYZAL Vlastimil, KOUDELKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.