Snad se nám podaří na jaře dostat do horní půlky tabulky, říká hráč kola Daniel Kroupa

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 11. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dane, gratuluji ke zvolení hráče kola. Kdo si myslíte, že vám posílal hlasy?
Děkuji, děkuji všem, určitě se najdou kluci z týmu, ale velkou zásluhu na tom má určitě můj taťka, teď když tam vidí někoho z Novosedel, tak tam lítají hlasy jak jen to jde.
Byl jste zvolen za utkání proti Dačicím. Jak se vám hrálo v tomto zápase?
V tomhle zápase jsme tam všichni nechali co jsme mohli, mě se hrálo skvěle, počasí ideální a v roli útočníka se dá i příjemně orazit, takže paráda.
Porazili jste velkého favorita vcelku jednoznačně. Jak hodnotíte tento zápas?
Od té doby, co jsme konečně začali trénovat a omladil se nám kádr o dorostence, tak se hraje nám všem “starším” z týmu skvěle, omladina to teď oběhá. Nicméně soupeř to byl těžký, nám se poslední kola začalo dařit, všechno sedlo tak jak má. My jsme mohli jenom překvapit, což se nám podařilo. Na terénu v Novosedlech se hraje těžko, naštěstí my už jsme si na to zvyklý, takže plus pro nás, soupeř byl taky nebezpečný, naštěstí se jim nepodařilo proměnit nějaké akce, takže určitou roli v tom zahrálo i štěstíčko.
Jaká byla dokopná?
Dokopné v Novosedlech jsou víc než luxusní, výběrem nějakou kačku, máme výborného šéfkuchaře, který vždycky připraví nějakou lahůdku (díky Sulty!) no a zbytek už je asi ve většině týmů stejný (smích).
Jak jste spokojen s umístěním v tabulce?
No ze začátku to vypadalo děsivě, takže nakonec si myslím, že spokojenost. Ale přeci jen jsem zvyklý hrát víc ve středu tabulky, ale letos je to bodově velmi těsné, takže snad se nám podaří dostat do horní půlky.
Jaké máte plány v zimní pauze?
Nějaký čas odpočinku bude, i když malá dcerka nám nedá moc volného času. Práce kolem baráku je taky dost, takže nudit se určitě nebudu.
Budete se se připravovat individuálně nebo s týmem?
Určitě se budu snažit připravovat s týmem, nejsem moc zastánce individuální přípravy, přeci jen to není to pravé ořechové.
Koho vy osobně favorizujete na vítěze Okresního přeboru?
Já se již budu opakovat po několikáté, ale Strmilov. Klukům to přeju!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.