2:1
(1:0)
81. O. Panský (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 16:30

13.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malonty byly celý zápas lepší, vyhrály ale pouze o gól


Branky


13. V. Žalud , 58. M. Sycha - 81. O. Panský (p.)
16

V Malontech se utkaly dva týmy, které od sebe dělily pouhé tři body. Devatenácti bodové Lipno přijelo na půdu hraničářů pouze v jedenácti lidech, a to včetně trenéra. O to měli domácí zápas snazší, i když se na výsledek pořádně nadřeli…

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žalud otevřel skóre po pěkném pasu Kouby

Utkání bylo od úvodního hvizdu hodně vyrovnané a bez stoprocentních šancí, protože se hra odehrávala od šestnáctky k šestnáctce. Pár šancí však k vidění přeci jen bylo a hned ta první byla gólová, když ve třinácté minutě našel Kouba přesným pasem rozběhnutého Václava Žaluda, který zatáhl balón do vápna a přesnou přízemní střelou k levé tyči otevřel skóre zápasu – 1:0.

 

Ve 27. minutě mohl skórovat domácí Kouba, když se k němu odrazil míč po rohovém kopu, ale branku Dočkala těsně přestřelil. Pět minut nato se tlačil do gólovky z levé strany Faltus, ale jeho střela šajtlí lipenského brankáře nepřekvapila. Ve 36. minutě pak mohl skórovat Valiček z přímého kopu, ale jeho technická střela postrádala razanci, a tak s ní Dočkal neměl sebemenší problémy. Těsně před poločasovou přestávkou měl ještě šanci Sycha, ale jeho střela byla podobná té Valičkově. Do kabin se tedy odcházelo za stavu 1:0 pro domácí Malonty.

Sycha zvýšil na 2:0, hosté korigovali proměněnou penaltou v samotném závěru

I ve druhé půli byl obraz hry stále stejný a také branka přišla brzy. V 58. minutě zatáhl míč po lajně Beutl, jehož následně přetažený centr našel na zadní tyči hlavu Faltuse, který vrátil před bránu osamocenému Milanu Sychovi, pro kterého nebyl problém dostat míč do branky – 2:0!

 

V šestašedesáté minutě se do první šance v utkání dostali také hosté, kdy křižná střela z levé strany olízla pravou tyč malontské brány. Domácí mohli zvýšit v 79. minutě po Benedově střele z trestného kopu, tu však vytěsnil skvělým zákrokem Dočkal. Hosté vstřelili kontaktní branku v 81. minutě, kdy ve svém vápně fauloval Beutl a rozhodčí odpískal pokutový kop, který bezpečně proměnil razantní střelou doprostřed brány Ondřej Panský – 2:1. To však bylo ze strany Lipna vše a jelikož ani domácí neměli žádnou větší šanci, tak tři body zůstaly v Malontech.



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Malonty
Stanislav Hubený, vedoucí mužstva: Vítězství jsme si zasloužili, protože ač byla hra v poli vyrovnaná, tak na rozdíl od hostů jsme si vytvořili několik gólových šancí a dvě proměnili.

FC Lipno nad Vltavou
Vlastimil Březina, kapitán: Do Malont jsme vyrazili s hodně omluvenkami. Dali jsme dohromady 11 lidí včetně trenéra. Domácí nás hned od začátku napadali, my se snažili kombinační hrou dostat k jejich bráně,ale bohužel to moc nelepilo. Jedinou střelu za zápas, co jsme měli, byla až k závěru z pokutového kopu.



Sestavy


TJ Hraničář Malonty
J. Bílý [-] - M. Beneda [-] , M. Kouba [-] , T. Valiček [-] , M. Sycha [-] , T. Faltus [-] , J. Barták [-] , R. Hatala [-] , V. Žalud [-] , J. Doubrava [-] , K. Beutl [-]

FC Lipno nad Vltavou
F. Dočkal [-] - P. Csavoj [-] , J. Krahulec [-] , O. Panský [-] , L. Fenc [-] , Z. Skípala [-] , M. Víšek [-] , V. Březina [-] , T. Kordík [-] , E. Pač [-] , P. Sládek [-]

ŽK: 32. R. Krátký .
Hráči zápasu: M. Sycha .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Reitinger Jiří - OLAH Radek (N), KRAUSKOPF Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Zde tipuji výhru hostů. Malonty měly v posledních zápasech problém s počtem hráčů, což se projevilo i na výsledcích, předpokládám že tento víkend to bude stejné. Za to Lipno se v posledním zápase rozstřílelo a domácí překvapí pár přesnými zásahy.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích