2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 10:00

13.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Po polovině soutěže jsou Bavorovice lídrem. Tentokrát vyhrál šťastnější tým, hodnotil po zápase s Loko trenér Franěk


Branky


0

Domácí favorit nezaváhal a připsal si další tři body do tabulky, i když na výhru proti houževnatě bojujícímu soupeři se tentokrát hodně nadřel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté měli dobrý vstup do zápasu, ale vedly Bavorovice

Domácí Bavorovice se v zápase musely obejít bez svého střelce Tomáše Smékala, na jejich cíli upevnit si vedení v tabulce se ale nic neměnilo. Lokomotiva v sezóně dvakrát venku vyhrála, naposledy ve Vacově, ale tentokrát ji čekalo ještě těžší sousto. Hosté předvedli výborný vstup do utkání a vytvořili si mírnou převahu, ovšem jen po šestnáctku, do vyložených gólových šancí se družina trenéra Hanela nedostávala. Bavorovice dobře bránily a postupně se osmělovaly. A ve 13. minutě z toho byla úvodní branka. Štěpánek dorazil míč po kombinační akci svého týmu uvnitř velkého vápna - 1:0.

Babka přeloboval Rodena

Zápas se rozhodl v 72. minutě, kdy Babka po odkopu svých obránců doběhl skákající balón, přesprintoval stopera soupeře a přehodil vybíhajícího brankáře Rodena. Utkaly se dva kvalitní, vyspělé týmy, hrálo se nahoru dolů, zápas ale mnoho brankových příležitostí nenabídl. Lokomotiva jako už poněkolikáté v sezóně narazila na chabou finální fázi v ofenzivě, kdy Sýkora co měl, tak pochytal, jako například centry ze stran mířící do vápna, v dalších náznacích šancí hosté mířili střelami zpoza šestnáctky vedle. Bavorovice ale za devadesát minut soupeři vyloženou tutovku, která by volala po gólu, nedopřály. A tak domácí celek může slavit titul podzimního půlmistra.



Ohlasy k zápasu


TJ Bavorovice
Karel Franěk (trenér): "Úvodem bych rád vzkázal panu Kladenskému k jeho minulému pozápasovému hodnocení, že jsem myslel, že Slavia ztrátu dvou domácích bodů zvládne noblesněji než pomluvou mé osoby. Proti Lokádě jsme chtěli potvrdit jednobodový zisk ze Slavie. Bylo to těžké vyrovnané utkání. Lokomotiva hraje dobrý kombinační fotbal, její kluci mají naběháno, hrají důrazně. Řekl bych, že tentokrát nevyhrál lepší, ale šťastnější. Hosté měli branku zakletou, i kdyby hráli den, tak by gól nedali. Dobré utkání sehrál Šafránek, který mlčel a věnoval se fotbalu, a opravdu výborně hrál levý bek Koranda."




Sestavy


TJ Bavorovice
V. Sýkora [-] - J. Hanousek [-] , D. Rottenborn [-] , T. Koranda [-] , F. Řehák [-] - M. Blažek [-] , M. Hurný [-] , F. Šafránek [-] , T. Kučera [-] (69. V. Vacek [-] ) , M. Štěpánek [-] (82. D. Klíma [-] ) - P. Babka [-]

TJ Lokomotiva ČB
V. Roden [-] - O. Jánošík [-] (67. M. Růžička [-] ) , R. Čapek [-] , D. Malý [-] , J. Květoun [-] , J. Hruška [-] , P. Kamiš [-] , M. Sudek [-] , M. Ayeb [-] (88. P. Fantyš [-] ) , S. Nechuta [-] (82. D. Bláha [-] ) , D. Kocar [-] (79. P. Kokeš [-] )

ŽK: 83. F. Šafránek - 29. S. Nechuta , 32. J. Květoun , 72. P. Kamiš .
Hráči zápasu: T. Koranda , F. Šafránek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Tůma Vítězslav - KOMZÁK Zdeněk, RYNEŠ Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.