Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 16:00

7.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poděbrady vyhrály nad Semicemi po výborné druhé půli


Branky


0

Poděbradům se vstup do sezóny vydařil náramně, přesto se proti Semicím dlouhou dobu poměrně trápily. Nakonec však v závěru utkání ukázaly svou vůli a to, že mají natrénováno a zvítězily o čtyři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bareš dal rychlý gól

Poděbrady mají pověst týmu, z jehož hřiště se vozí body velmi těžko - vždyť jsou doma v této sezóně zatím stoprocentní! Tentokrát se však nepotvrdila velká návštěvnost, když dorazilo jen čtyřicet fanoušků, patrně i kvůli chladnému počasí. Ti z nich, kteří dorazili až po úvodním hvizdu, mohli snadno přijít o první branku. Ondřeji Barešovi se totiž podařilo vstřlit velmi rychlý první bod, když už ve čtvrté minutě dorazil takřka z brankové čáry míč za záda Petra Málka. Rychlé vedení dodalo domácím psychickou pohodu, přesto se jejich hráči nesměli nechat stavem skóre ukonejšit, jelikož se soupeř snažil ze všech sil o vyrovnání a hrál nad očekávání dobře. Dokonce si po většinu poločasu vypracovával více šancí než jindy útočné Poděbrady. Z množství šancí pramenilo o vyrovnání, které přišlo takřka na samém konci poločasu střelou záložníka Petra Langera.

Poděbrady se rozehrály až po přestávce

O přestávce neproběhla žádná střídání, ačkoli především domácí trenér nebyl pravděpodobně příliš spokojen. Jeho svěřenci začaly vloženou důvěru splácet hned v úvodu druhého poločasu, když přestali dělat zbytečné chyby v obraně a především se z ní neustále tlačili do útoku.

Vytvářeli si vyložené šance jako na běžícím páse, ale dlouho je nedokázali proměňovat. Po čtvrthodině se to nakonec podařilo Šimonu Šenderovi, který tak vrátil Poděbradům vedení. Brzy se navíc náskok domácích zdvojnásobil, když rozvlnil síť i taktéž střídající Daniel Kadlec.

I po tomto gólu se hrálo na jednu branku a o vítězi bylo takřka rozhodnuto. Definitivní tečku za jednostranným poločasem udělali svými góly z poslední desetiminutovky David Rulc a Pavel Batelka. Právě Rulc svou brankou jen podtrhl velmi dobrý výkon plný náběhů a aktivity.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Poděbrady B
Michael Řehák: Soupeř ze Semic byl kvalitnější, než by se podle jeho umístění v tabulce dalo očekávat. V první půli nebyla naše hra vůbec dobrá a soupeř si vytvořil více šancí než my. Po změně stran se však hrálo takřka na jednu branku a zaslouženě jsme vyhráli. Snadno to mohlo být ještě větším rozdílem.




Sestavy


FK Bohemia Poděbrady B
J. Málek [-] - J. Archalous [-] (75. J. Voříšek [-] ) , O. Bareš [-] (59. D. Kadlec [-] ) , D. Buldra [-] (58. Š. Šendera [-] ) , R. Brtna [-] (72. J. Krejčík [-] ) , D. Rulc [-] , M. Novák [-] , M. Řehák [-] , T. Zdražil [-] (81. P. Batelka [-] ) , M. Poděbradský [-] , P. Stibor [-]

AFK Sokol Semice B
P. Málek [-] - V. Semrád [-] , M. Kůrka [-] , J. Bošina [-] , L. Jelínek [-] , L. Blažek [-] - J. Málek [-] (67. M. Mojžíš [-] ) , P. Langer [-] , M. Bubeník [-] - L. Krmenčík [-] (83. J. Blažek [-] ) , V. Chyk [-] -

ŽK: 63. R. Brtna , 71. M. Poděbradský - 73. J. Bošina .
Hráči zápasu: D. Rulc .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Šafránek Jan - NOVÁK Zdeněk (N), KUBELA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.