M. Sládek 49. (p.)
1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 16:00

6.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poděbrady opět zvítězily


Branky


49. M. Sládek (p.) - 18. M. Novák , 22. O. Bareš , 78. D. Buldra
0

Michael Řehák, nejlepší hráč minulého víkendu, nám ve včerejším rozhovoru přiznal, že jeho Poděbrady B sice na postup vůbec nepomýšlejí, věří si však před každým zápasem na výhru. I do zápasu na půdě "Kostelky" šly Poděbrady naplno a opět si připsaly výhru, po níž jsou v tabulce třetí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli rychle do vedení

Na zápas Kostelní Lhoty proti favorizovaným Poděbradům přišlo 60 diváků. Ti sledovali poměrně vyrovnané a vyhecované utkání, v němž ani jedno mužstvo svého soka vyloženě netlačilo. Hra se přelévala především ve středu pole, důležité byly osobní souboje, ke kterým docházelo velmi často.
Mladí a běhaví hosté dokázali po několika minutách začít diktovat tempo hry a několikrát ohrozili brankáře Máchu. Nakonec se ujala střela již tradičního kanonýra Michala Nováka, na níž po necelých pěti minutách navázal dalším přesným zakočením Ondřej Bareš. Hosté tak vedli o dvě branky a mohli přidat další, neproměňovali však ani ty největší šance.
Své příležitosti měli i domácí, ale brankář Málek držel čisté konto. Do šaten se tak šlo za stavu 0:2, o němž se dalo očekávat, že si jej Poděbrady ve druhé půli pohlídají.

Za domácí skóroval Sládek

O poločasové přestávce domácí vystřídali, Vladímíra Finka nahradil Michal Bláha. Kostelní Lhota nevstoupila do druhého dějství špatně, dokázala si vytvořit několik šancí a brzy také snížit soupeřův náskok, o což se brankou z pokutového kopu postaral záložník Marek Sládek.
Na hřiště se po hodině hry dostal i zatím poslední hráč kola, poděbradský obránce Michael Řehák, který byl jen pár hodin před utkáním s dalšími fanoušky Slavie na cestě z Kazachstánu. I Sládkův výkon dopomohl ke zpevnění obrany hostí a neinkasování dalšího gólu.
Poděbrady si své vedení dokázaly hlídat a nakonec jej ještě navýšily, když se prosadil záložník Dominik Buldra. Další branka již v zápase nepadla, a tak si Poděbrady připsaly další tři body, díky nimž se v tabulce drží hned za Městcem a Kostomlaty, a tak mají reálné naděje na postup.



Ohlasy k zápasu



FK Bohemia Poděbrady B
Michael Řehák: Rozhodně šlo o těžké utkání, bylo plné osobních soubojů. Přesto jsme vyhráli zaslouženě a mohli jsme dát o dost více gólů. Neproměňovali jsme však příležitosti, a to především po soupeřově gólu z penalty.



Sestavy


SK Kostelní Lhota
J. Mácha [-] - M. Kvíz [-] - L. Bláha [-] , M. Sládek [-] - T. Pokorný [-] , M. Drobný [-] (76. M. Ostřížek [-] ) , J. Čábelka [-] , M. Mácha [-] (72. D. Hovorka [-] ) , T. Andrle [-] , V. Fink [-] (46. M. Bláha [-] ) , D. Rýgr [-]

FK Bohemia Poděbrady B
J. Málek [-] - J. Archalous [-] (86. P. Peklák [-] ) , O. Bareš [-] (66. D. Charvát [-] ) , Š. Šendera [-] , M. Novák [-] , R. Brtna [-] , D. Buldra [-] , P. Batelka [-] (60. M. Řehák [-] ) , T. Zdražil [-] , M. Poděbradský [-] , P. Stibor [-]

Hráči zápasu: M. Poděbradský .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hlavička Pavel - MOJŽÍŠ Marek, BRETT Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.