Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 17:00

2.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Za Opočnici se poprvé prosadili v jednom utkání všichni tři bratři Rychlíkovi


Branky


18. J. Rychlík , 38. J. Mašinda , 50. D. Dej , 54. M. Rychlík , 59. J. Rychlík (p.) , 90. P. Rychlík - 40. R. Stránský (p.) , 84. P. Čepička
0

V první zářijovou sobotu se střetla mužstva Opočnice a Hrubého Jeseníku. Domácí šli do utkání v roli favorita, kterou potvrdili. I po třech utkáních jsou nadále neporažení a drží si průběžné druhé místo, ovšem s výhodou jednoho odehraného utkání navíc oproti Městci. Ten se v neděli představí v Semicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Já na bráchu, brácha na mě

Na fotbal tentokrát přišla v Opočnici slušná návštěva. Sedmdesátka domácích fanoušků mohla již od prvních minut sledovat mírnou převahu svých oblíbenců, kteří byli na míči o něco více než soupeř. Domácí poctivě běhali a zahazovali jednu šanci za druhou. Buď nevyšla finální přihrávka Michalu Rychlíkovi, nebo míč nedokázali do sítě uklidit koncoví hráči Jan Rychlík a kapitán David Dej. Práci měl však i gólman Opočnice, Vojtěch Strejček, jelikož domácí defenziva často nestačila reagovat na soupeřovy rychlé útočníky. I zde se však projevila nepřesná koncovka.
Skóre nakonec nakousli domácí, když po čtvrthodině hry poslal míč za brankářova záda Jan Rychlík po přihrávce bratra Michala.
Na další gól čekali fanoušci dvacet minut, poté ovšem přišly dva v rychlém sledu. Nejprve navýšil vedení domácích Jaroslav Mašinda po milimetrově přesném centrum Filipa Bradny. Na tuto branku hosté bleskově odpověděli z pokutového kopu proměněného Radkem Stránským poté, co Aleš Pivný faulem zastavil soupeřův protiútok až v pokutovém území.
Do kabin se tak šlo za stavu 2:1.

Ve druhé půli se trefili všichni tři bratři Rychlíkovi

O poločasové přestávce vystřídali jen domácí. Ze hřiště odešel Filip Bradna, nahradil jej Martin Šigut. Druhý poločas začali opět lépe domácí a brzy znovu vedli o dvě branky. Během závaru před svatyní Pavla Zahrádky se nejlépe zorientoval univerzál David Dej a prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Netrvalo dlouho a na 4:1 zvyšoval Dejův spoluhráč Michal Rychlík, jemuž ještě na malém vápně přihrával Aleš Pivný. Opočnická aktivita neupadala, a tak se dále řítil do zakončení Mašinda, jehož soupeř zastavil nedovoleným způsobem. Pokutový kop proměnil Jan Rychlík a zdálo se, že o vítězi utkání již nemohou být nejmenší pochyby. Jeseník sice ještě stáhl Čepičkovou brankou z rychlého protiútoku, ale skóre nakonec uzavřel domácí Pavel Rychlík po centru Jakuba Potůčka z rohového kopu.
Opočnice tak pokračuje na vítězné vlně a my jsme zvědaví, jak dlouho jí to vydží! 



Ohlasy k zápasu


Opočnice
Dalibor Vaněček: Opět jsme podali skvělý kolektivní výkon, hráči poctivě běhali. Sice jsme mohli dát více gólů, ale to soupeř také. První půle se nesla ve znamení mnoha nepřesných zakončení. Co nás přes vysokou výhru mrzí je zranění Jiřího Potůčka, který nešťastně podklouzl a nejspíše si poranil vazy v koleni.




Sestavy


Opočnice
V. Strejček [-] - J. Mašinda [-] , J. Potůček [-] (78. j. Košvanec [-] ) , J. Rychlík [-] , D. Dej [-] (60. P. Němec [-] ) , A. Pivný [-] , M. Rychlík [-] , J. Potůček [-] , J. Jambor [-] , P. Rychlík [-] , F. Bradna [-] (46. M. Šigut [-] )

Hrubý Jeseník
P. Zahrádka [-] - R. Krištof [-] , R. Stránský [-] , V. Pivec [-] - D. Pulda [-] , M. Šifta [-] , D. Knap [-] , P. Krištof [-] (60. V. Krupička [-] ) , M. Rys [-] - P. Čepička [-] , V. Kunc [-]

ŽK: 26. P. Rychlík , 40. A. Pivný , 81. M. Šigut - 45. D. Pulda , 59. D. Knap , 89. V. Kunc .
Hráči zápasu: M. Rychlík , J. Rychlík .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Karlík Milan - KOHOUTEK Ladislav (N), STRÁNSKÝ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.