L. Mráz 34. (p.)
1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.11.2017 13:30

15.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvě branky Šelichy rozhodly o bodech pro Klíčany


Branky


34. L. Mráz (p.) - 45. M. Krimlák , 51. R. Šelicha , 75. R. Šelicha
0

Hvozdnice - Domácím fotbalistlm nepomohlo v utkání s Klíčany ani vedení po brance Mráze. Hosté pak třemi góly utkání otočili. Ve druhém poločase se trefil dvakrát Radek Šelicha. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bellada své šance neproměnil

Na začátku zápasu drželi míč více na svých kopačkách Klíčany. Za Hvozdnici hrozil poute Lukáš Třešňák, ale do první šance se dostali hosté. Sám na brankáře Hubínka se řítil Bellada, tutovou šanci však neproměnil. Vzápětí podnikli domácí rychlý přechod do útoku a Novák byl uvnitř pokutového území faulován. Šanci otevřít skóre měl Mráz a to se také ve 34' stalo - 1:0.

 

Po inkasované brance měl další dvě dobré příležitosti klíčanský Bellada, ale ani tentokrát nemířil přesně. Stejně tak si vedl o chvíli později Předota. Hosté se přeci jen vyrovnání dočkali. Míč za záda brankáře protlačitl Michal Krimlák a bylo sorvnáno - 1:1. 

Šelicha stál dvakrát tam, kde měl

Druhý poločas Hvozdnice hrozila centrovanými míči, ale žádnou velkou šanci si nedokázali domácí fotbalisté vypracovat. Naopak hosté dokonovali obrat. V 51' propadl propadl míč až na Šelichu a ten poklidně doklepl do branky - 1:2. O chvíli později se na hrotu objevil obránce Jurčík a byl faulován. Penaltu ale Předota neproměnil. V 75' se opakovala situace jako před druhým gólem a Šelicha stál opět na správném místě - 1:3. 



Ohlasy k zápasu



TJ Klíčany
Tomáš Jurčík: "Jeli jsme do Hvozdnice hodně namotivovaný, protože jsme cítili, že poslední zápasy máme formu a z dvou utkání jsme dvakrát vyhráli. I v tomhle zápase jsme si připsali zasloužené vítězství a velmi důležitá byla vyrovnávající branka v závěru poločasu. Konečně jsme využili nějakou tu standardku a byli důrazní ve vápně."



Sestavy


SK Hvozdnice
T. Hubínek [-] - L. Stracený [-] , M. Tomanec [-] , M. Novák [-] , O. Hodosi [-] , M. Matys [-] (46. L. Obermajer [-] ) , D. Petschl [-] , M. Dolejš [-] (69. J. Hromádka [-] ) , L. Třešňák [-] , L. Mráz [-] , K. Rochl [-]

TJ Klíčany
J. Zamazal [-] - J. Musil [-] , Š. Vošta [-] , M. Krimlák [-] , T. Jurčík [-] (86. M. Socha [-] ) - R. Šelicha [-] , T. Petříček [-] , P. Hájek [-] (88. T. Krimlák [-] ) , T. Buldra [-] , J. Předota [-] (90. P. Dvořák [-] ) - V. Bellada [-] (55. Z. Malík [-] ) -

ŽK: 85. K. Rochl - 22. J. Musil , 66. Z. Malík , 67. M. Krimlák .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Garaja Miroslav - MRÁZEK Radek, ŽABA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.