D. Kubec 82.
M. Burian 84. (p.)
2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 14:00

14.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Závěr utkání rozhodl o bodech pro Nespeky


Branky


82. D. Kubec , 84. M. Burian (p.)
0

Nespeky - V zápase čtrnáctého kola Krajského přeboru mezi čtrnáctými Nespeky a patnáctými Poříčany získali tři cenné body domácí. Na výhru se ale pěkně nadřeli, když rozhodli až v samotném závěru dvěma góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nespeky se branky nedočkaly

Nespeky měly po celý zápas velkou převahu, nemohly ovšem překonat obranu Poříčan. Kopecký dokázal vychytat Kukače, Kubce i Klauze. Ke gólu nevedlo ani druhé zakončení Klauze. A když už se dvakrát domácí radovali, byla jejich radost předčasná. Branky pro ofsajd nebyly uznány. Poříčany si vytvořily pouze jednu šanci. Střela Zoula skončila těsně vedle branky Drážka. 

V závěru během dvou minut dva góly

Ve druhém poločase se hrálo pouze na jednu branku. Tyč hostují branky nastřelil Burian. Domácí se branky přeci jen dočkali. V 82' zamířil Kubec po úniku od poloviny hřiště pod břevno a poslal domácí do vedení - 1:0. O dvě minuty byl v šestnáctce hostů sražen D. Pešta a Burian z pokutovho kopu pečetil tři body pro Nespeky - 2:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nespeky
Jaroslav Tesař, trenér: "Vytvářeli jsme si šance, ale chyběl nám klid v koncovce, kde nejsme schopni dát gól ani z nejvyloženějších šancí. Ve druhé půli jsme to trochu prostřídali, ale gól bohužel stále nepřicházel, když jsme trefili i tyč. Až v 80. minutě jsme to protrhli a vzápětí dali druhý gól z penalty a tím zápas zlomili. U kvalitního soupeře ve Lhotě jsme sice v minulém kole body nezískali, ale hráli lépe. Tentokrát byl náš herní projev utrápený, a i s vědomím, že musíme vyhrát, nám těžkly nohy. Přesto jsme to zvládli a to je nejdůležitější."




Sestavy


TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - A. Konopisky [-] (70. M. Voráček [-] ) , T. Krejza [-] , L. Braný [-] , O. Urban [-] , M. Večera [-] - F. Iheanacho [-] (46. D. Pešta [-] ) , J. Kukač [-] , M. Burian [-] , M. Klauz [-] - D. Kubec [-] (88. R. Vojkůvka [-] )

SK Poříčany
A. Kopecký [-] - F. Stárek [-] , V. Mužík [-] , R. Biško [-] , J. Slunéčko [-] , J. Petržílka [-] , S. Netolický [-] , L. Holler [-] , L. Mužík [-] , D. Procházka [-] , P. Bílý [-] (3. M. Zoul [-] )

ŽK: 45. T. Krejza , 70. J. Kukač - 50. V. Mužík , 83. D. Procházka , 87. J. Slunéčko .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Vyhnal Karel - HES Filip, STRÁNSKÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.