O. Urban 48. (p.)
D. Pešta 67.
2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 17:00

5.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Souboj nováčků pro Nespeky


Branky


48. O. Urban (p.) , 67. D. Pešta
0

Nespeky - V 5. kole KP se proti sobě postavily týmy, které dokázaly postoupit. Nespeky na svém hřišti přivítaly Klíčany, které doposud v každém zápase bodovaly a nepovedlo se jim to až nyní. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Domácí vstoupili do utkání nervózně a s respektem k soupeři. Jako první vystřelily Klíčany, ale střela Buldry nenašla cíl brány Nespek. V 15' zkoušeli štěstí i domácí. Pálil Klauz, ale přestřelil.

 

Hosté poté získali mírnou herní převahu, ale bez střel na branku. Ve 36' chyboval klíčanský Musil a Maršoun se objevil sám před brankářem Zamazalem, ale zakončil špatně a střela mu nesedla. Na konci prvního poločasu vykopával střelu Hájka z brankové čáry obránce domácích Kukač.

 

Urban vystřelil tři body

Na začátku druhého poločasu došlo ke změně skóre. Ve 48' si vzal míč domácí Iheanacho a přes celé hřiště prošel až do vápna Klíčan. Tam byl faulován Petříčkem. Míč si na značku pokutového kopu postavil Urban a poslal domácí do vedení - 1:0.  V 60' měli obrovsku šanci hosté. Hájkův centr zakončoval Radek Šelicha a Drážek v brance Nespek čaroval a předvedl skvělý zákrok.

 

V 66' po nacvičeném signálu zvyšoval D. Pešta - 2:0. Hosté hru otevřeli, ale střely Dvořáka a Minhy zůstaly bez gólového vyústění. V 77' mohl definitivně rozhodnout nespecský Maršoun, ale nařízenou penaltu skvěle chytil brankář Zamazal. Pět minut před koncem nastřelil Šelicha břevno a v závěru utkání měl velkou příležitost ke vstřelení branky Socha. Střelu Sochy ale vytáhl skvělým zákrokrem Drážek.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Klíčany
Tomáš Jurčík, útočník: "V porovnání se soupeři minulými byly Nespeky zatím nejlehčí soupeř, kterého jsme měli porazit. Nestalo se tak, ale výsledek 2:0 zápasu neodpovída. Bohužel, když nevstřelíme branku, nemůžeme vyhrát. První branku jsme inkasovali ze sporné penalty. Nutno říct, že faulovaný hráč běžel už od vlastního vápna a takto rychlý brejk se musí přerušit již dříve a ne až v pokutovém území. Poté byla škoda, že střelu Hájka vykopával domácí obránce z brankové čáry, to byla paradoxně naše největší šance. Zápas by pak vypadal zřejmě úplně jinak, pokud by se Hájkovi povedlo vyrovnat. Se zápasem jsme zkoušeli něco udělat i ve druhém poločase, vytvořili jsme si i nějakou šanci, ale nepovedlo se nic proměnit. Zápas nás bude hodně dlouho mrzet, protože jsme přišli o tři body. Rozhodně to nebyl soupeř, kterému bychom měli odevzdat body. Teď se musíme už začít soustředit na další zápas s Horky, které moc dobře známe z minulého ročníku a máme jim co vracet."



Sestavy


TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - A. Konopisky [-] , T. Krejza [-] , L. Braný [-] , O. Urban [-] , M. Večera [-] - L. Maršoun [-] , D. Pešta [-] , J. Kukač [-] - M. Klauz [-] , F. Iheanacho [-] (59. M. Svoboda [-] ) -

TJ Klíčany
J. Zamazal [-] - J. Musil [-] , Š. Vošta [-] , M. Krimlák [-] - R. Šelicha [-] , T. Buldra [-] , P. Hájek [-] , D. Minha [-] , T. Petříček [-] (68. M. Socha [-] ) - T. Jurčík [-] (72. T. Krimlák [-] ) - R. Kříž [-] (58. P. Dvořák [-] )

ŽK: 80. L. Maršoun , 88. J. Kukač , 89. M. Večera - 23. J. Musil , 80. J. Zamazal .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: Mansour Jakub - SUCHÝ Aleš, NĚMEČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.