L. Mráz 6.
L. Mráz 61. (p.)
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 17:00

4.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Góly Mráze vystřelily Hvozdnici tři body!


Branky


6. L. Mráz , 61. L. Mráz (p.)
0

Hvozdnice - Nespeky přijely na těžkou půdu do Hvozdnice už bez Radka Šírla, který se vrátil zpátky do Zbuzan. Nespeky nenavázaly na výhru z Berouna a z utkání odjely poraženi. Blýskl se loňský nejlepší střelec KP Mráz, který zaznamenal dvě branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mráz poprvé

Nejprve v 5' střílel z otočky Mráz nepřesně. O minutu později po chybě Klauze, kterého zradil první dotek, se míč dostal k Hodosimu. Ten se neukvapil a poslal míč přesně do běhu Mráze a ten potvrdil roli kanonýra - 1:0.  Ve 20' páli Novák, ale proti byl hostující Drážek. O pár chvil později kryl Drážek i únik Tomance.

 

Osmělili se i hosté. Z přímého kopu jen těsně minul Večeřa. Ke konci poločasu se mezi tři tyče hvozdnické brány nevešla ani střela Kukače. 

Mráz podruhé

Na začátku druhého dějství bylo více nebezpečno před brankou hostů. Drážek skvěle vychytal Tomance. Po hodině hry fauloval Mráze v pokutovém území Krejza a kopala se penalta. Mráz s přehledem navýšil vedení Hvozdnice - 2:0.

 

V 78' uviděl červenou kartu Vojkůvka z Nespek. Domácí mohli proti deseti skóre navýšit, ale Mráz přestřelil a Obermajer trefil nohy brankáře Drážka. 



Sestavy


SK Hvozdnice
T. Hubínek [-] - M. Tomanec [-] , M. Novák [-] , O. Hodosi [-] (83. J. Mrhal [-] ) , M. Matys [-] , L. Obermajer [-] , L. Třešňák [-] , J. Neumann [-] , L. Mráz [-] , J. Hušbauer [-] , K. Rochl [-]

TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - O. Urban [-] , L. Braný [-] , T. Krejza [-] , A. Konopisky [-] , M. Večera [-] - D. Pešta [-] , J. Kukač [-] , M. Pohořelý [-] (50. L. Maršoun [-] ) - M. Klauz [-] (71. F. Iheanacho [-] ) , R. Vojkůvka [-]

ŽK: 32. K. Rochl , 44. J. Neumann - 50. O. Urban , 68. J. Kukač , 68. R. Vojkůvka . ČK: 78. R. Vojkůvka .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: TRUMPUS Zbyněk - ZDENĚK Josef, KOSINA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.