1:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 16:30

25.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Slavičín s přehledem vyhrál v Nových Sadech


Branky


16

zápas hodnotí web vítězů...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

,,Jsem rád, jak to dopadlo. Myslím, že nám ty venkovní zápasy svědčí, což se ukázalo i včera,“ začal s hodnocením zápasu trenér Prešnajder. ,,Od začátku až do konce jsme byli jasně lepším mužstvem a vyhráli zcela zaslouženě. Jenom je škoda dalších nevyužitých šancí, protože ten výsledek mohl být daleko vyšší. Jedinou menší kaňkou je inkasování branky tři minuty před koncem, kdy jsme si nechali hloupě dát gól po standardce a připravili tak Marťu Kuju o nulu,“ zlobil se naoko trenér.

Důležitý moment se odehrál ve 42. minutě, kdy domácí hráč neudržel nervy na uzdě a po inzultaci našeho hráče odcházel předčasně do sprch. ,,Určitě to byl jeden z důležitých momentů, ale i do té doby jsme byli jasně lepší. Myslím si, že to domácí moc neunesli. Rozhodčí ale mohl dát červenou kartu ihned po zákroku na Martina Goňu, potom ty emoce nemusely být takové,“ přidává svůj náhled na situaci kouč.

Ve druhé půli jsme trpělivě vyčkávali na okénka v soupeřově obraně a nakonec přidali další dvě branky. ,,Pro ně to bylo strašně těžké, když hráli v 10ti a prohrávali 2:0. Očekával jsem, že zkusí na nás ještě nějaký nápor, ale my jsme to podle mě zahráli strašně zkušeně. Drželi jsme míč a vůbec jim ho nepůjčovali a když potom oni běhali bez míče, tak je to nebavilo. Ostatně to by nebavilo nikoho,“ zakončuje své hodnocení zápasu mladý trenér.

Již ve středu odehrajeme další vložené kolo na půdě silného Nového Jičína. ,,Již před sezónou jsem říkal, že Nový Jičín je aspirant na postup, což se teď potvrzuje. Odehráli 10 zápasů, ze kterých získali 30 bodů. Pro nás to bude hodně dobrá konfrontace. Venku předvádíme dobré výkony, takže se na to těším a jsem zvědavý jestli to dokážeme zvládnout,“ povídá natěšený kouč.

 

zdroj: http://fotbal-slavicin.cz



Sestavy


FK Nové Sady
M. Kalina [-] - T. Kopp [-] , J. Šuba [-] (75. O. Urbančik [-] ) , D. Dvorský [-] , M. Samek [-] , L. Dokoupil [-] , D. Škoda [-] , J. Smrček [-] , J. Schlimbach [-] , L. Hodis [-] , Š. Danis [-] (82. A. Andreev [-] )

FC TVD Slavičín
M. Kuja [-] - O. Školník [-] , T. Švach [-] , V. Juřica [-] , T. Vaculík [-] (64. D. Zvoníček [-] ) , L. Mezírka [-] , M. Goňa [-] (57. T. Kocián [-] ) , P. Švach [-] (66. M. Salajka [-] ) , D. Horáček [-] , P. Elšík [-] , B. Fojtík [-]

ŽK: 42. D. Škoda , 42. J. Šuba , 71. L. Dokoupil . ČK: 42. J. Schlimbach .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Bebenek Petr - ČERNOEVIČ Alexandr, SIVERA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Bez domácího prostředí je Slavičín poloviční.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích