1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2018 10:15

20.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mezírka rozhodl o výhře Slavičína


Branky


15

Poprvé se Slavičín představil doma na svém trávníku, tentokrát proti soupeři z Hranic. Utkání se hrálo za velkého větru. Slavičín si vypracoval mnoho šancí, dvě tyče, ale nakonec se ujala pouze po dobře zahraném rohu hlavička Mezírky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

K dalšímu utkání jsme zajížděli na horkou půdu do Slavičína. Zápas jsme fyzicky zvládli, dokonce jsme ve 2. poločase byli aktivnější, ale neproměnili jsme žádnou ze svých šancí. Domácí měli dvě gólovky v 1. poločase, 2 ve druhém. My jsme si vypracovali své tři tutovky až ve 2. poločase, ale ani Sobek, ani Lasovský M., ani Vladař neproměnili. Zápas jsme tentokrát prohráli především hrou v záloze, kde jsme měli spoustu ztrát a málo získaných míčů. Navíc ani někteří střídající hráči nepřistoupili k zápasu jako k možnosti získat znovu důvěru trenérů. Utkání hodně ovlivnil silný vítr, kterého domácí v 1. poločase díky fyzickým dispozicím útočníků náležitě využívali. My jsme se chtěli prosadit kombinační hrou, která se nám v určitých pasážích zvlášť s přibývajícím časem dařila víc a víc, bohužel bez efektu. Kdo nedá gól, nemůže pomýšlet na vítězství. Klíčovým hráčem utkání byl P. Švach, který po celý zápas využíval svých nesporných fotbalových kvalit a zkušeností ve prospěch svého týmu. Nabíhal, tvořil, ale také zákeřně fauloval a posledních 15 minut simuloval, že by mu člověk dal i nějaký peníz za herecký výkon. My takového srdcaře v mužstvu nemáme a to je možná ten výsledkový rozdíl. Do dalšího zápasu musíme nastoupit s vítěznou mentalitou a poctivou dřinou.

 

zdroj: http://www.skhranice.cz



Ohlasy k zápasu


FC TVD Slavičín
trenér Pavel Prešnajder: ,,Já jsem rád, že na nás nezanechala prohra z Opavy nějaké stopy. Od začátku zápasu jsme byli aktivnější a šli si za vítězstvím. Konečně jsme se dokázali prosadit asi z naší padesáté standardní situace. Roh byl dobře kopnutý, Petr Švach míč prodloužil na hlavu Lukáše Mezírky, který zavíral zadní prostor, takže paráda. Jediné, co mě mrzí, je spousta neproměněných šancí. Když jsme se do šance dostali, tak to byla tutovka, ale neproměnili jsme je a tak jsme se třepotali až do konce místo toho, abychom navýšili skóre a zápas dohráli v klidu. Jinak to bylo z naší strany dobré,




Sestavy


FC TVD Slavičín
S. Vypušťák [-] - M. Goňa [-] , D. Horáček [-] , T. Vaculík [-] (79. P. Kříž [-] ) , M. Salajka [-] (46. V. Kalus [-] ) , B. Fojtík [-] , O. Školník [-] , T. Švach [-] , D. Zvoníček [-] (67. V. Juřica [-] ) , L. Mezírka [-] , P. Švach [-]

SK Hranice
J. Tomečka [-] - T. Čáp [-] , R. Sobek [-] (75. P. Šišlák [-] ) , L. Lasovský [-] , A. Kušner [-] (67. J. Nehyba [-] ) , P. Vladař [-] , M. Kuchař [-] , M. Vyka [-] , R. Kundrát [-] , R. Kalous [-] , M. Lasovský [-] (81. P. Kovařčík [-] )

ŽK: 34. P. Švach - 59. M. Lasovský .
Počet diváků: 190. Rozhodčí: KADLEC Václav - LÍKAŘ Petr, HUDEC Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích