0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 14:30

12.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Jičín hrál a Jeseník bral


Branky


0

Třetí utkání v sedmi dnech domácí absolutně nezvládli. „Anglický týden“ byl prostě nad jejich síly a znovu se ukázalo, že soutěž je nesmírně vyrovnaná. Jeseničtí přijeli s jednoznačnou taktikou a v celém utkání poctivě bránili a jen ojediněle vyráželi k rychlým brejkům. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

A hned první z nich v 10. minutě dokázali využít. To Juříček u půlící čáry přišel o míč, hrubě podcenil hostujícího Marcinova, kterého nechal dosprintovat do pokutového území, ten vystřelil a s pomocí teče naší obrany se hosté poprvé radovali. 0:1.

 

Převaha domácích byla k ničemu, osmička hostujících hráčů své pokutové území opouštěla jen velmi málo, zodpovědně bránila a navíc měla za sebou vynikajícího brankáře Jiřího Červenku, který v minulosti býval i oporou domácích.

Do druhého poločasu poslal trenér Hajný do hry stálici záložníka Kalicha místo stopera Nipperta. Tlak domácích stoupal, začaly se rodit šance, jenže to bylo všechno.

A přišla 61. minuta. To osamocený útočník hostů Bříza se snažil, po čtvrthodinovém úporném bránění, alespoň chvíli udržet míč na polovině domácích, ale udělal to tak šikovně, že se od postranní čáry prokličkoval do středu hřiště a levačkou z hranice šestnáctky trefil parádně.0:2.

 Pro domácí mužstvo to byla pořádná sprcha, ale do konce ještě pořád zbývala dobrá půlhodina.

 Jenže šance novojíčinští neproměňovali a hosty i nadále doslova držel brankář, kterému museli jeho spoluhráči mnohokrát děkovat.

 

Když v závěrečné desetiminutovce vyrazil Pyclíkovu hlavičku do protipohybu nebo následný trestný kop kolem zdi, stal se rozhodně hráčem utkání.



Sestavy


FK Nový Jičín
J. Tichánek [-] - D. Javorek [-] , O. Malina [-] , M. Kiss Farkas [-] , F. Nippert [-] (46. J. Kalich [-] ) - T. Wolf [-] , M. Staněk [-] , J. Opatřil [-] , J. Juříček [-] , M. Švec [-] (66. L. Uhlíř [-] ) - O. Pyclík [-]

FK Jeseník
J. Červenka [-] - J. Řezníček [-] (71. M. Cekuras [-] ) , D. Marcinov [-] (46. J. Prachař [-] ) , M. Žák [-] , A. Bříza [-] , J. Vavrač [-] , B. Mlynář [-] , M. Furik [-] , J. Karakasidis [-] , D. Macura [-] , J. Mráz [-]

ŽK: 43. J. Tichánek , 61. O. Malina - 40. M. Furik , 58. J. Řezníček , 86. J. Vavrač , 86. J. Mráz .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Nováček Ivo - HANÁKOVÁ Gabriela, KONTORŠIKOV Maxim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.