1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 10:15

6.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohumín na Slavičín nestačil


Branky


0

Muži Bosporu si zatím přivykají na úskalí Moravskoslezské divize E a už šest kol marně čekají na vítězství. Z dalekého Slavičína si přivezli hořkou porážku 0:1, která je přikovala k dolním patrům tabulky, naopak domácí celek si udržel čtvrtou pozici. Bohumínští znovu doplatili na neproměňování šancí, jsou nejméně produktivním týmem soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté ze sebe dokázali v úvodu rychle setřást únavu po náročné cestě, na kterou se vydali už v 6 hodin ráno, a na přírodním trávníku ve Slavičíně měli i první šanci.

Jakub Ptáček po pasu za obranu vylákal gólmana Talčíka z brány a pak našel zpětnou přihrávkou Richarda Vaclíka, který však z hranice vápna pravačkou minul opuštěnou domácí svatyni.

Ještě čistější šanci měli o pět minut později domácí. Po chybě ve středu obrany se řítil sám na Jakuba Švrčinu zkušený ligista P. Švach, ovšem s lobem si na vybíhajícího brankáře Bosporu nepřišel. Švrčina srazil i dorážku Horáčka, P. Švach pak zblízka pálil nad.

Slavičín důrazem pozvolna získal převahu ve středu pole, ale do vedení šel tým ze Zlínska po nenápadném centru Mezírky a střele holení Salajky, který ve vápně předskočil svého strážce. 1:0.

 

První půli pak zakončil trestný kop hostujícího Františka Hanuse, míč však skončil vedle levé tyče.

Do druhého poločasu kouč Marek Poštulka připravil dvě změny, poprvé dres Bosporu oblékl na hřišti Marek Jakubov, ale než hosté znovu srovnali hru, pořádně jim zatrnulo.

Pár vteřin po obrátce totiž Švrčina vytlačil na břevno Juřicovu ránu. Pak se dvakrát během chvíle pasoval do role strážce branky Bosporu kapitán Roman Košťál, jenž zablokoval bombu z druhé vlny pálícího Horáčka i následnou jeho dorážku.

Naposledy domácí zahrozili v 69. minutě hlavičkou Kříže, ale pak už spíše trnuli při šancích Bohumína.

Dvě minuty nato po krásné akci na jeden dotek hlavou Hanus uvolnil střídajícího Davida Jatagandzidise, jenže ten křížnou střelou minul zařízení.

V 78. minutě jej napodobil hlavou Košťál, kdy jeho pokusu chyběly jenom decimetry.

Talčíka málem zaskočil táhlou bombou z velké dálky pět minut před koncem Dominik Palej, ovšem domácí brankář měl kliku, že míč prosvištěl kolem šibenice.

 

V nastavení hosté získali možnost kopat trestný kop z 21 m, Hanus ale svou parádní disciplínu nezvládl a střílel nad.



Ohlasy k zápasu


FC TVD Slavičín
Pavel Prešnajder: Dnes jsme věděli, že proti nám bude stát ambiciózní nováček, což se potvrdilo. Byli výborně fyzicky disponovaní, kdy jsme měli problémy s jejich silou, hodně nás přetláčeli. My to dnes, ale silou vůle urvali, byl to odbojovaný zápas. V úvodu jsme neproměnili velkou šanci, čímž jsme se mohli uklidnit. Naštěstí pro nás se trefil premiérově Salajka a to nás uklidnilo. Jen mě mrzí, že ve druhé půli tam byly další šance ke skórování. Brejkové situace jsme nedohráli, které soupeř buď zablokoval nebo nám tam chyběla větší kvalita, abychom přidali rozhodující druhý gól.

FK Bospor Bohumín
Marek Poštulka, trenér: Agresivnímu a důraznému zápasu by asi víc slušela remíza, ale bohužel jsme skončili bez bodu. Utkání rozhodl fakt, že jsme se v první půli nevyrovnali soupeři v nasazení. Neustále předvádíme příliš mnoho nevynucených chyb v přechodové fázi, kvůli kterým pak nemáme tolik finálních situací. Zbytečně ztracených míčů je příliš a sami se tím dostáváme pod tlak. Budeme muset sáhnout do sestavy



Sestavy


FC TVD Slavičín
J. Talčík [-] - O. Školník [-] , T. Švach [-] , V. Juřica [-] (72. L. Šebák [-] ) , D. Horáček [-] , L. Mezírka [-] , P. Kříž [-] , P. Švach [-] (87. D. Šťastný [-] ) , M. Salajka [-] (61. M. Pastorek [-] ) , P. Elšík [-] , B. Fojtík [-]

FK Bospor Bohumín
J. Švrčina [-] - J. Baculák [-] , L. Poštulka [-] , D. Socha [-] , R. Košťál [-] - F. Hanus [-] , J. Sittek [-] , D. Palej [-] , J. Nowinski [-] (46. M. Jakubov [-] ) , R. Vaclík [-] (46. D. Jatagandzidis [-] ) - J. Ptáček [-] (73. J. Kubinski [-] )

ŽK: 40. T. Švach , 81. P. Švach , 88. D. Horáček - 20. J. Sittek , 66. D. Palej , 79. J. Kubinski .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: ŠAMÁREK Jan - ŠAFRÁN Daniel, KOTALA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.