D. Kavka 9.
D. Kavka 39. (p.)
D. Kavka 64.
3:4
(2:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 14:30

12.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polná přenechala tři body Staré Říši


Branky


9. D. Kavka , 39. D. Kavka (p.) , 64. D. Kavka - 19. A. Plichta , 26. R. Nehyba , 42. R. Cipruš , 66. M. Kelbler
0

Přestřelka vyzněla pro tým Staré Říše.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Derby dvou týmů z Jihlavska přineslo rušné momenty i spoustu branek. Do vedení se dostal díky trefě Daniela Kavky Slavoj, domácí se navíc zlobili na sudího Malčánka, že nevyloučil brankáře Jíchu za hraní rukou mimo velké vápno. Stará Říše se pak ale otřepala a Plichta s Nehybou otočili skóre. Ve 39. minutě byl v pokutovém území faulován Kavka a sám postižený bezpečně vyrovnal. Do kabiny však šli přesto spokojenější hosté, když další kolaps polenské defenzivy potrestal Cipruš.

 


Po změně stran se Slavoj tlačil do koncovky a po dvaceti minutách Kavka uzavřel krásnou střelou hattrick. Jenže i tentokrát hosté měli rychlou odpověď. Za dvě minuty Čermák podběhl centr a Kelbler rozhodl utkání. Domácí tým pak ještě jednou volal po penaltě za přidržení hráče ve vápně, ale Malčánek to jako faul nevyhodnotil.

 

zdroj: http://www.fotbalpolna.cz



Sestavy


Slavoj Polná
P. Čermák [-] - J. Holub [-] , J. Bajer [-] , D. Kavka [-] (46. J. Hrdlička [-] ) , M. Šimek [-] , Z. Kučera [-] , D. Kavka [-] , J. Kubec [-] , J. Urbánek [-] , P. Benda [-] , J. Klíma [-] (77. M. Pecina [-] )

FSC Stará Říše
M. Jícha [-] - A. Šmíd [-] , P. Heide [-] , P. Příborský [-] , L. Hekerle [-] - P. Severa [-] , R. Nehyba [-] , R. Cipruš [-] (80. J. Smejkal [-] ) - A. Plichta [-] (90. J. Sobotka [-] ) , M. Vacek [-] (46. I. Rygl [-] ) , M. Kelbler [-] -

ŽK: 34. J. Urbánek , 65. P. Čermák , 67. D. Kavka - 41. A. Šmíd , 67. P. Příborský .
Počet diváků: 246. Rozhodčí: MALČÁNEK Václav - ŘEZNÍČEK Tomáš, PŘIKRYL Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.