Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 10:30

14.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO, FOTO: Žolík Štědronský zvrátil skóre ve prospěch Štěchovic!


Branky


0

Králův Dvůr sice v zápase dvakrát vedl, ale nakonec úlohu favorita nezvládl. Štěchovice si cennou výhru zajistily gólem z 89. minuty!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení

Nástup do zápasu se Štěchovicím příliš nepovedl, už po čtyřech minutách utekl obráncům Hájek a bez větších problémů Vašáka překonal – 1:0. Domácí fotbalisté pokračovali v mírné převaze, jejich soupeř o sobě dal vědět ve 23. minutě, to upadl v souboji s Balšánkem ve vápně Volešák, který se včetně spoluhráčů marně dožadoval pokutového kopu. Šest minut poté vybojoval Kučera přímý kop a Volešákův pokus z ideální pozice jeden z hráčů tečoval mimo bránu.

 

Štěchovičtí se postupem času zlepšovali a ve 34. minutě vyrovnali, když se po centru do vápna odrazil balon k Novákovi, jehož pohotové zakončení mířilo mezi tři tyče – 1:1. Závěrečná pětiminutovka patřila Sulíkovi, ale ani jedna ze dvou šancí za zády Krčka neskončila.

 

Po návratu z kabin se opět dostal do vedení Králův Dvůr, v 54. minutě odcentroval Balšánek a i s pomocí větru našel Krause, který tak zdánlivě celkem lehce překonal hlavičkou Vašáka – 2:1. Následovaly klíčové okamžiky. V rozmezí osmi minut měli domácí hráči hned čtyři velké šance. Nejprve hledal Kraus Hájka, který se dostal do střelecké pozice, ale Vašák vyrazil. Pár vteřin poté po rohovém kopu Balšánka mířil hlavou těsně vedle Růžička. Neuspěl ani Hájek při druhém pokusu, vyhrál běžecký souboj s Jakobovským, ale trefil jen Vašáka. V 68. minutě měl ideální pozici a ideálně mířenou střelu Balšánek, jenže opět ztroskotal na Vašákovi.

 

Další diskutabilní zákrok nastal v 76. minutě, dlouhý výkop Vašáka vyslal osamoceného Nováka do úniku, hráče hostí stihl zastavit Břížďala, dle rozhodčích čistě, což se hostům opět moc nezdálo. Mrzet je to nemuselo, v 79. minutě přihrál Batkovi Volešák, a nejlepší střelec Štěchovic dokázal přízemní střelou srovnat průběžný stav – 2:2.

 

S nerozhodným stavem se hosté nespokojili a bojovali až do konce, za což byli odměněni trefou střídajícího žolíka Štědronského, kterému stačilo pět minut na hřišti a rozhodl o prohře Cábelíků, kteří nedokázali vyrovnat z rohového kopu v posledních vteřinách – 2:3.

 

AUTOR: Michal Kunc pro www.fotbalstechovice.cz

VIDEOSESTŘIH



Ohlasy k zápasu


FK Králův Dvůr
Jiří Sabou (trenér): "Utkání nás nezastihlo v úplně dobrém rozpoložení, sice jsme se dostali brzy do vedení, ale celý první poločas jsme byli v silném větru studení, bez touhy, soupeř zaslouženě vyrovnal a měl více ze hry. Druhý poločas jsme přidali a po chybě hostujícího gólmana jsme šli znovu do vedení. Měli jsme pak čtyři obrovské šance, které jsme bohužel nedali a to dnes rozhodlo. Nechali jsme si pak dát laciný gól na 2:2 a v 90.min jsme z výkopu hostujícího brankáře po naší standardní situaci nechali jít soupeře čisté sólo na naši branku, což se nevidí snad ani v žákovském fotbale. Samozřejmě, že jsem zklamaný, chtěli jsme se v posledním letošním domácím utkání rozloučit vítězstvím, což se nepovedlo. Fotbal se hraje na góly, soupeři gratuluji k vítězství."

Povltavská Fotbalová Akademie
Michal Kunc (redaktor Štěchovic): "Opět, podobně jako v Chrudimi, jsme inkasovali hned v úvodu zápasu. Ale jinak jsme odehráli minimálně vyrovnaný zápas. Postupně jsme se rozehráli a už v prvním poločase mohli otočit skóre. Ve druhém poločase se Králův Dvůr dostal i se štěstím zpět do vedení a poté spálil čtyři tutovky. My jsme vyrovnali a dokonce vstřelili vítězný gól, díky němu můžeme být v posledním zápase sezony proti Domažlicím v klidu. Za hráče zápasu bych vypíchl gólmana Lukáše Vašáka, záložníka Láďu Volešáka a útočníka Lukáše Batku."



Sestavy


FK Králův Dvůr
J. Krček [-] - M. Kraus [-] , K. Soldát [-] , M. Růžička [-] , J. Bouček [-] , A. Hájek [-] , J. Matas [-] , J. Ježdík [-] (46. M. Procházka [-] ) , J. Balšánek [-] , P. Eliáš [-] , T. Břížďala [-]

Povltavská Fotbalová Akademie
L. Vašák [-] - J. Košata [-] (74. J. Jonáš [-] ) , Š. Těžký [-] , M. Sulík [-] , M. Švejda [-] , L. Novák [-] (84. M. Štědronský [-] ) , L. Batka [-] , Š. Kučera [-] , L. Volešák [-] , T. Pavlík [-] , L. Jakobovský [-]

ŽK: 51. A. Hájek - 53. T. Pavlík , 58. Š. Kučera .
Hráči zápasu: L. Volešák , L. Vašák , L. Batka .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Šálková Helena - CIHLÁŘ František, CIHLÁŘ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.