2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 10:15

3.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Písek na první výhru čeká, Vyšehradu pomohla úvodní Klesova branka


Branky


12. M. Klesa , 70. D. Hašek
0

Jihočeský celek se ne a ne chytit, tentokrát nebodoval, a ani neskóroval, na vyšehradské umělce. Domácí poslal v první půli do vedení exligista Michal Klesa.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Písek byl dopředu bezzubý

Zápas nenabídl příliš pohlednou podívanou. Šance v úvodní pětačtyřicetiminutovce se daly spočítat na prstech jedné ruky. Lepší vstup zaznamenali Pražené, v jejichž dresu se dvakrát dostal k centru z levé strany Tadeáš Madej. Ve 4. minutě ještě jeho nabídku nevyužil Filip Drobílek, ale o osm minut později nasměroval míč do sítě Michal Klesa - 1:0.

 

Hosté vyšehradskou obranu příliš nestrašili. Z delší vzdálenosti zkoušel štěstí Aleš Kočí, jenže mezi tyče nemířil ani on, ani nikdo ve žlutomodrých dresech. Jiří Havránek hájící svatyni Slavoje tak zasahovat nemusel. A nezměnilo se to ani po rohu Aleše Hanzlíka, na který si ve 41. minutě naskočil Miroslav Slepička.

Hašek potvrdil domácí výhru

Po přestávce Písek přeci jenom ožil. Domácí byli po většinu druhé půle zatažení v obraně, ale hostující převaha fungovala pouze po velké vápno - v šestnáctce nebezpečno nebylo. Šemíci čekali na protiútoky, což se jim vyplatilo v 70. minutě. Hráči Vyšehradu vyrobili rychlou kombinační akci, v jejíž hlavní roli byl sprintující a centrující Filip Drobílek, který přes celé vápno našel zakončujícího Dominika Haška - 2:0.

 

Až poté Písečtí vystřelili na bránu. O zápis do statistik se zasloužil střídající Jakub Held, který ještě krátce před koncem nastřelil břevno. Hosté se tentokrát netrefili a ani druhá cesta do Prahy nebyla odměněna bodovým přídělem. Zlomí fotbalisté Písku nepovedený začátek třetiligové soutěže ve středu v Králově Dvoře, kde se bude hrát vložené 16. kolo?

 

AUTOR: Petr Brůha/fcpisek.cz



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Vyšehrad
Milan Kopřiva (asistent trenéra, pro www.slavojvysehrad.cz): Cenné vítězství nad zdatným protivníkem. Písek měl opticky víc ze hry, byl častěji na míči, ale hrozil nám prakticky jen ze standardek, které se nám však dařilo eliminovat. Naopak sami jsme si vypracovali asi pět gólových šancí, z nichž jsme dvě proměnili. Chtěl bych vyzdvihnout především defenzivní činnost v čele s Jirkou Havránkem a Mírou Hendrychem, pochvalu za poctivý výkon ale zaslouží všichni hráči. Takhle to má vypadat a pokud odehrajeme s týmž soustředěním i středeční zápas s dalším velmi těžkým protivníkem, nemáme se čeho obávat. Ostatně už je načase, abychom Jirny konečně porazili.“

FC Písek
Miroslav Grobár (asistent trenéra, pro www.slavojvysehrad.cz): Dvě třetiny odehraného času jsme měli hru ve své moci, brzdila nás však naše špatná hra směrem dopředu, hlavně jsme kazili finální i předfinální přihrávky, a tak jsme nebyli sto obranu domácích přečislit. Bránu jsme poprvé trefili až čtvrt hodiny před koncem, kdy už domácí vedli 2:0. Naše produktivita je žalostná, jen tři střelecké pokusy v utkání je zoufale málo. Ze tří úvodních zápasů máme jediný bod, takový vstup do nové sezony jsme si určitě nepředstavovali. Hodně nám chybí útočník Martin Voráček, který je se zraněním kotníku mimo hru.“



Sestavy


FC Slavoj Vyšehrad
J. Havránek [-] - M. Hendrych [-] , J. Čtvrtníček [-] (90. T. Stareček [-] ) , D. Hradecký [-] , T. Egert [-] , D. Hašek [-] (70. O. Kostorek [-] ) , T. Madej [-] , M. Klesa [-] , D. Matějka [-] (88. K. Kulhavý [-] ) , F. Drobílek [-] (90. I. Krasnyanyk [-] ) , V. Máče [-] (80. J. Macej [-] )

FC Písek
K. Hajdušek [-] - A. Presl [-] , T. Froněk [-] , V. Milec [-] (67. J. Held [-] ) , A. Kočí [-] - M. Slepička [-] (75. M. Held [-] ) , T. Benetka [-] , V. Hrachovec [-] (57. F. Řezáč [-] ) , M. Rendla [-] - A. Hanzlík [-] , M. Avdić [-] -

ŽK: 49. D. Hašek , 50. V. Máče , 72. O. Kostorek , 90. T. Egert - 19. A. Hanzlík , 86. J. Held .
Hráči zápasu: J. Havránek , M. Hendrych .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Drábek Drahoslav - ŠEDIVKA Ondřej, ČECHLOVSKÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.