1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2017 10:30

1.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Z úvodního tlaku vytěžil Benešov rozhodující trefu


Branky


0

Domácí celek nastoupil na nováčka ve velkém stylu a výsledkem mohlo být ještě více branek, než ta Čapkova ze 4. minuty. Čížová se postupem času rozkoukala a hnala se za srovnáním, Benešov ale těsný náskok uhájil. Na zápase fotil Stanislav Pešek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí těžili z povedeného nástupu do utkání

Čížovou například expert tipovačky prvního kola, vltavínský Ondřej Šípek, označil jako nejkvalitnějšího nováčka. Benešov ale ukázal od prvních minut soupeři tempo třetí ligy a hosté nevěděli, kam dřív skočit. Po pěti minutách šli domácí do vedení po rohovém kopu, když spoluhráči ustáli důležité souboje o míč a Pavel Čapek napálil míč pod břevno – 1:0.

 

O čtyři minuty později se pískala pro Benešovské penalta. Byl u toho opět Čapek, který byl podkopnut ve vápně, jenomže exekutor penalty Laštovka si na Satrapu nepřišel. A domácí neuspěli ani v další tutovce – Zákostelský po rohu poslal míč do břevna. Poté se hosté probrali, byť nebezpečnějším celkem byli nadále benešovští fotbalisté. Ve 37. minutě měl čížovskou šanci po rohovém kopu Rozhoň, ovšem Tetourovu bránu minul. Po půli byl tak stav 1:0 pro domácí, kteří zahrávali za 45 minut hned 11 rohových kopů…

Kapitán Janda nesrovnal

V úvodu druhého poločasu zahrozil svou střelou domácí Kučaba. V 59. minutě měl ideální pozici ke srovnání Janda, čížovský špílmachr ale sám před Tetourem nechal vyniknout brankáře. Kapitán Čížové byl v utkání vidět, nejen díky předvedenému výkonu, ale i kvůli ozdobě z obvazu na hlavě, kterou si odnesl jako následek jednoho z tvrdých hlavičkových soubojů. V 80. minutě trefil Čapek tyč, takže se domácí o tři body museli obávat až do konečného hvizdu.



Ohlasy k zápasu


SK Benešov
Roman Veselý (trenér): "Je škoda, že jsme zápas nerozhodli dříve, první půlhodina byla jasně v naší režii, navíc jsme neproměnili penaltu a nedali další šance. Efektivita naší hry byla nízká. Pak jsme vypadli z role a vítězství nakonec bylo utrápené, po pohárovém zápase s Bohemkou nám chyběly síly, ve druhém poločase se to projevilo. Čížová je týmem se spoustou šikovných individualit a hráčů, kteří prošli vyššími soutěžemi, jako je Janda, Jirouš či Nečas. Má svou kvalitu, třetí liga je ale těžká soutěž i co se týká kondiční stránky, tak uvidíme, jak si povede. Hráčem zápasu byl brankář David Tetour, který chytil šanci i v poslední minutě."

TJ Sokol Čížová
Vladimír Vávra (manažer A týmu): "Nevstoupili jsme do zápasu šťastně. Dostali jsme rychlý gól, domácí nedali penaltu, trefili břevno. Po patnácti minutách to tak vypadalo všelijak. Pak jsme ale hru vyrovnali a v závěru poločasu měli už i optickou převahu. Ve druhé půli se scénář opakoval - domácí opět měli velké šance, my poté hru vyrovnali, Petr Janda šel dvakrát sám na brankáře. Výborně chytal Tetour, půjde o jednoho z nejlepších brankářů ČFL. Nejeli jsme do Benešova s velkým optimismem, máme zdravotní problémy a dáváme se ještě dohromady, ale nakonec to nebylo z naší strany nejhorší, domácí se nakonec ještě strachovali o výsledek. Ale šancí měli více, takže o ten gól asi vyhráli zaslouženě. Hráči zápasu od nás byli Petr Janda a na stoperu David Novák."



Sestavy


SK Benešov
D. Tetour [-] - M. Ngimbi [-] , Z. Vrňák [-] (82. D. Filip [-] ) , J. Zákostelský [-] , J. Laštovka [-] (90. V. Balata [-] ) - M. Kučaba [-] , P. Čapek [-] , L. Balata [-] , D. Farkaš [-] , V. Ježdík [-] - M. Telnar [-] (85. I. Hrebeniuk [-] )

TJ Sokol Čížová
J. Satrapa [-] - R. Zahrádka [-] (85. P. Vávra [-] ) , P. Janda [-] , L. Dvořák [-] , M. Polodna [-] , D. Tomášek [-] , M. Kočí [-] (90. M. Held [-] ) , D. Novák [-] , D. Chytrý [-] (72. L. Bálek [-] ) , M. Rozhoň [-] , R. Nečas [-]

ŽK: 44. M. Ngimbi , 88. D. Tetour - 10. P. Janda , 73. R. Nečas .
Hráči zápasu: D. Tetour - P. Janda , D. Novák .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Musil Jiří - ULRICH Tomáš, CICHRA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.