4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2017 16:30

17.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Chukwuma má formu jako hrom - znovu nasázel hattrick!


Branky


0

Aby hráč nasázel hattrick ve dvou kolech po sobě, to se v ČFL hodně dlouho nestalo...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šemíci vstoupili do utkání dvěma střeleckým pokusy, ale nic z nich nebylo. První trochu vážnější šanci měl v 5. min. domácí Benda, ale minul. Ve 13. min. se ale míč odrazil ve středu pole od jednoho z hráčů Vyšehradu zpět na vlastní polovinu, získal ho Chukwuma, pohrál si s nedůrazně bránícím protihráčem a z úhlu prostřelil Havránka: 1:0.

 

Ve 24. min. po centru z pravé straně převzal míč opět Chukwuma, znovu se prosadil v souboji jeden na jednoho a střelou po zemi ke vzdálenější tyči zvýšil na 2:0.

 

 

Ve 32. min. po faulu na Čtvrtníčka měl dobrou příležitost na korekci skóre Madej, jeho trestný kop ale neměl potřebnou razanci a brankář Lipš ho bezpečně kryl. Ve zbývajícím čase první půle už toho moc vidět nebylo.

Po změně stran v 55. min. prošel z pravé strany Drobílek a nešel u bližší tyče Čtvrtníčka, jeho pokus byl však zblokován na roh. Na druhé straěn musel zasahovat Procházka, který do druhého poločasu vystřídal Havránka. V 60. min. ale přišla na levé straně Vyšehradu ztráta míče ve středu hřiště, rychlý kontr a kolmá přihrávka Mariče na Chukwumu, který ukázal záda obráncům Slavoje a prostřelil Havránka: 3:0.

 

V 66. min. přišel dlouhý nákop Máčeho z vlastní poloviny hřiště, domácí zadák Stehlík zasáhl v záklonu balon tak, že ho poslal přesně do běhu Čtvrtníčkovi, který se s ním dostal až před brankáře Lipše, ten mu ale zmenšil úhel a střela šla vedle. Byla to asi největší příležitost hostujícího týmu za celý zápas.

 

Pak se dostal zase dvakrát ke slovu brozanský kanonýr Chukwuma, během dvou minut měl dvě vyložené šance, Procházka mu ale nedovolil, aby přidal další góly. A vyznamenal se i při Bendově ostré střele zpoza vápna k tyči.

 

 

Tři minuty před koncem ale právě Benda, ač hluboko ve vápně Vyšehradu, dostal soustu času a prostoru zamířit k tyči: 4:0.

 

ZDROJ: http://www.slavojvysehrad.cz



Ohlasy k zápasu



FC Slavoj Vyšehrad
Milan Kopřiva (asistent trenéra): „S výjimkou úvodní čtvrthodiny zápasu jsme podali katastrofální výkon. Připravovali jsme se na brozanského střelce Chukwumu, ale stejně nám dal tři góly. Nelze mluvit o systémovém selhání, spíš o individuálních chybách. Je potřeba, aby hráči na svých postech dodržovali to, co mají, a kromě toho dokázali číst hru. Brozany nebyly tak zázračné, jak napovídá výsledek, to spíš my jsme zápas nezvládli.“



Sestavy


SK Sokol Brozany
P. Lipš [-] - R. Cibulka [-] , J. Franc [-] , T. Bubeníček [-] - R. Slanička [-] , M. Marič [-] , M. Studecký [-] - J. Benda [-] (88. M. Walter [-] ) - C. Chukwuma [-] (86. I. Šollar [-] ) , P. Tichý [-] (78. P. Hovorka [-] ) , J. Stehlík [-]

FC Slavoj Vyšehrad
J. Havránek [-] (46. O. Kostorek [-] ) - J. Čtvrtníček [-] , P. Šlegl [-] , D. Hradecký [-] , V. Máče [-] , D. Hašek [-] (61. R. Matysík [-] ) , T. Madej [-] (66. J. Macej [-] ) , J. Jakab [-] (82. K. Kulhavý [-] ) , F. Drobílek [-] , J. Seidl [-] (46. J. Procházka [-] ) , M. Hendrych [-]

ŽK: 32. J. Stehlík , 57. R. Slanička , 59. P. Tichý , 74. M. Studecký - 71. O. Kostorek , 81. J. Macej , 90. V. Máče .
Hráči zápasu: C. Chukwuma .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Lafek David - DUCHOŇ Ivo, ŠTEFAN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.