Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.06.2017 17:00

2.kolo, Plzeňský | Baráž , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zítek ve druhé půli zavelel k velkému obratu. Mýto ale našlo odpověď a postupuje do Krajského přeboru


Branky


0

Bolevec měl před sebou těžký úkol - dohánět proti vyzyvateli z I.A třídy dvoubrankové manko. Jenomže už v 7. minutě inkasoval a věděl, že k postupu musí nasázet čtyři branky.  Jenomže zdánlivě nereálný úkol začal ve druhé půli plnit domácí Martin Zítek, ve 46. a 49. minutě otočil skóre na 2:1. Důležitý vyrovnávací gól ale vsítil Kotnauer a i přes Veverkovo vyloučení už si Mýto postup pohlídalo, nakonec i podruhé zvítězilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Konopásek otevřel skóre

Do odvety nastoupili hosté z Mýta snažící se o postup do Krajského přeboru bez jakýchkoliv změn v sestavě. Domácí tým musel zvítězit o tři branky, neb v prvním duelu v Mýtu prohrál 2:0.

 

Bolevec věděl o co hraje a taky začal utkání náporem, ale již v sedmé minutě dostal ránu v podobě branky Mýta! Ondřej Konopásek totiž zakončil rychlý protiútok svého týmu střelou k pravé tyči a Mýto vedlo po sedmi minutách 0:1!

 

Zbytek první půle pak Mýto odolávalo útokům Bolevce a zejména Špicl v brance skvěle pomáhal svým spoluhráčům, i díky němu hosté vyhráli první půli 0:1.

Zítek otočil během tří minut skóre, ale pak zase stříleli hosté

Domácí si v kabině řekli k prvnímu poločasu své a hned od prvních minut toho druhého to bylo znát. Martin Zítek totiž během tří minut otočil skóre zápasu a domácí rázem vedli 2:1!

 

Bolevec měl i další šance, kterými by mohl zvýšit své vedení, ale za špatnou koncovku přišel trest v podobě branky Josefa Kotnauera, který zakončil samostatnou akci – 2:2!

 

Vyrovnaný stav trval ale pouze dvě minut, protože přesně po hodině hry zkompletoval hattrick Martin Zítek3:2! V tu chvíli ale musel Bolevec přidat další dvě branky, aby si zajistil účast v Krajském přeboru i v dalším ročníku.

 

V 70. minutě dostali domácí další naději, to, když Michal Veverka uviděl podruhé v zápase žlutou kartu a musel předčasně do sprch. Pět minut nato ale všechny sny o udržení v Krajském přeboru zmařil gól kanonýra Martina Švejdy, který prostřelil Körnera a bylo opět srovnáno – 3:3!

 

Poslední hřebíček do rakve zatloukl Bolevci Josef Kotnauer, který v 82. minutě otočil skóre zápasu a Mýto pak po vypršení devadesáté minuty mohlo slavit postup do Krajského přeboru. Bolevec si v příští sezóně zahraje 1.A třídu.

 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Mýto
Petr Bejček, trenér: Do barážového dvojzápasu jsme vstoupili s pokorou a s cílem, že nemůžeme ztratit, ale jen získat. První zápas v domácím prostředí nám ukázal, že fotbalově na tom je naše mužstvo velmi dobře. Bolevecký tým jsme v domácím prostředí jednoznačně přehráli a jen škoda, že jsme nevyhráli větším rozdílem. I tak byl výsledek 2:0 dobrým startem do odvety. Myslím, že celý náš postup se zrodil již v domácím prostředí, kdy hosté mi přišli zaskočení naší kvalitní hrou. V odvetě měl soupeř očekávanou územní převahu, ale naše mužstvo zúročilo zkušenosti z předešlých barážových a krajských zápasů a postup si pohlídalo. Ze zabezpečené obrany jsme vyráželi do rychlých brejků a soupeře trestali neskutečnou efektivitou v zakončení. Konečné vítězství v odvetě 4:3 je pro soupeře až nespravedlivé, ale po obdržených brankách jsme dokázali vždy odpovědět, a to ubíralo boleveckým fotbalistům psychickou sílu. Musím před mými svěřenci jen smeknout, jak celé barážové klání zvládli a jsem rád, že jsem se s trenérským účinkováním u těchto skvělých fotbalistů a kamarádů mohl rozloučit takovýmto úspěchem pro celý mýtský klub. Hoši děkuji.



Sestavy


SSC Bolevec
J. Körner [-] - O. Šnaider [-] , D. Štolle [-] , J. Šanoba [-] , J. Sušánka [-] - D. Humpál [-] (78. P. Šiml [-] ) , J. Fryček [-] (83. M. Fictum [-] ) , M. Pelnář [-] (86. L. Ficu [-] ) , J. Hibler [-] (78. P. Greif [-] ) - M. Zítek [-] , M. Bublík [-]

TJ Slavoj Mýto
M. Špicl [-] - M. Světlík [-] , P. Ulrich [-] , J. Abrt [-] , Z. Hackr [-] - M. Brož [-] , M. Veverka [-] , M. Švejda [-] (78. P. Bejček [-] ) , O. Kříž [-] (86. T. Vonášek [-] ) - O. Konopásek [-] (88. P. Bejček [-] ) , J. Kotnauer [-]

ŽK: 52. M. Bublík , 73. O. Šnaider , 77. J. Hibler - 38. M. Brož , 44. M. Světlík , 47. M. Veverka , 50. J. Kotnauer , 60. O. Kříž . ČK: 70. M. Veverka .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.