V. Jech 65.
1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.06.2017 18:00

1.kolo, Plzeňský | Baráž , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křimice vezou těsnou výhru z Hrádku


Branky


0

Více než dvě stovky diváků přihlížely prvnímu vzájemnému duelu mezi Hrádkem a Křimicemi, které bojují v baráži o setrvání v 1.A třídě. Čtvrteční podvečerní zápas vyšel lépe favoritovi z Křimic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Křimice na svého soupeře vlétly ve velkém stylu, ale gól nepadl

Utkání v úmorném vedru začaly lépe Křimice, které svého soupeře zatlačily a hned mohly jít v první minutě do vedení. To by ale kapitán Kovačič musel svou šanci z úhlu proměnit.

 

Domácí Hrádek další minuty jen odkopával balón pryč od své brány, hosté z Křimic stále tlačili. Vonášek měl několik střel z větší vzdálenosti, ale brankář Ryba byl vždy pozorný, někdy až neskutečně. Velkou šanci měl Bezdička z přímého kopu, ale brankář Ryba jeho pokus vyrazil na roh.

 

Poté se domácí vymanili z tlaku a vytvořili si šance i oni, zejména z protiútoků a výborných uvolnění ve vápně. Brankář či obrana Křimic vše pohlídali a odvrátili. A to i velkou příležitost po střele pod břevno, kterou s velkými problémy brankář Zach vytáhl nad břevno. 

 

Domácí mohli jít do vedení o pár minut později, když se zamotal míč Zapomělovi mezi nohy a útočníci Hrádku ho o něj oloupili a šli dva na jednoho. Situaci nezahráli špatně, ale střelu k levé tyči si brankář Zach pohlídal, a tak poločas skončil bez branek.

 

 

Poločas tří Václavů

Do druhé půle opět vstoupily lépe Křimice, které si vytvořily i první šanci. Vonáček přihrál zleva Václavu Kunešovi, který si předkopl míč a střelou levou nohou na zadní tyč rozvlnil síť a bylo to 0:1! To se psala padesátá minuta.

 

V dalších minutách se hra přelévala z jedné strany na druhou a oba týmy měly nějaké šance, avšak bez gólového úspěchu.

 

To platilo do 63. minuty. V tu chvíli totiž dostal přihrávku od VonáškaVáclav Bezdička, proběhl mezi obránci, dostal se do ostřejšího úhlu odkud vystřelil na zadní tyč a brankář Ryba byl opět bez šance - 0:2!

 

Dvě minuty nato přišlo snížení! Centr z přímého kopu od jednoho z domácích fotbalistů se odrazil několikrát v chumlu hráčů, kde se nakonec nejlépe zorientoval Václav Jech a zblízkosti propálil Zacha - 1:2!

 

Poté se hrálo nahoru a dolů s velkým množstvím šancí. Hosté mohli zvýšit svůj náskok, ale mohli o něj také přijít. Gól už ale do konce utkání nepadl a odveta bude ještě zajímavá, i když lepší pozici si vybojovaly Křimice.



Ohlasy k zápasu



FC Křimice
Václav Kuneš, hráč: Domácí hráli tvrdě a měli rychlý přechod do útoku. Nám se dařilo většinou akce ubránit, ale i tak měli dost šancí i gólových. My jsme ke konci poločasu polevili, ale poté jsme opět zabrali a bojovali jsme až dokonce. Výhra z venku je dobrá, ale stále není zdaleka rozhodnuto. Odveta bude náročná.



Sestavy


TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - V. Pojar [-] , V. Jech [-] , V. Skála [-] , D. Kojzar [-] , Z. Kodýdek [-] , M. Brabec [-] - A. Štěpán [-] (84. M. Kolář [-] ) , M. Drahoš [-] (78. R. Holeček [-] ) , L. Šoural [-] (62. J. Kutil [-] ) - T. Harant [-]

FC Křimice
M. Zach [-] - J. Volena [-] , J. Vonášek [-] , J. Novák [-] , V. Kuneš [-] (88. J. Rada [-] ) , J. Kovačič [-] (90. J. Dytrt [-] ) , A. Adam [-] , J. Žilák [-] (90. M. Škoda [-] ) , T. Čechura [-] , J. Zapoměl [-] , V. Bezdička [-] (85. M. Brousil [-] )

ŽK: 59. V. Skála , 75. T. Harant - 45. V. Kuneš , 65. J. Kovačič .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.