3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.06.2017 18:00

1.kolo, Plzeňský | Baráž , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dva slepené góly přiblížily Meclov k postupu


Branky


0

V prvním poločase dokázala Košutka držet s domácím Meclovem krok. V druhém ale zástupce A třídy na chvíli polevil a domácí jej potrestali dvěma góly a vytvořili si tak nadějnou pozici pro odvetu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Košutka šla do vedení, Meclov srovnal krátce před pauzou

Meclov na svého soupeře doslova vletěl už od úvodního hvizdu. První velká šance přišla v 10. minutě, když brankáři Košutky Frýdlovi vypadl lehký míč z náručí, ale domácí útočník nedokázal zamířit do odkryté brány.

 

V dalších minutách se hra vyrovnala a ve 20. minutě si vytvořila větší šanci i Košutka. Kalaš přistrčil míč do vápna Liškovi, který ale trefil pouze brankáře Meclova Dolejše. To ale nemuselo Košutku mrzet, neb o šest minut později šla do vedení. Triner zatáhl balón do vápna, odkud ho naservíroval na zlatém podnose Janu Pekníkovi, který neměl problém trefit prázdnou bránu – 0:1!

 

Meclov inkasovaná branka vyhecovala a opět zapnul na vyšší otáčky. Odměnou mu byla branka krátce před pauzou, kdy se z přímého kopu krásně trefil Martin Kubica a bylo srovnáno – 1:1!

Kubica otočil skóre

Hned zkraje druhého poločasu dokázali domácí otočit skóre! Křižnou přihrávku tečoval jeden z meclovských hráčů na svého spoluhráče Martina Kubicu, který se trefil podruhé v zápase, tentokrát střelou pod břevno – 2:1!

 

Osmapadesátá minuta přinesla krásný fotbalový moment. Meclovský záložník Jevgenij Čižikov napřáhl z dobrých pětadvaceti metrů a jeho střela zapadla přesně k tyči. Domácí tedy vedli už o dvě branky – 3:1!

 

Košutka mohla snížit pět minut po hodině hry, kdy Liška našel na malém vápně osamoceného Trinera. Ten však trefil pouze brankáře Dolejše a když se k Trinerovi míč odrazil, tak trefil pouze tyč.

 

Meclov mohl o chvíli později svůj náskok navýšit, ale obě střely z kopaček domácích hráčů skončili pouze na tyčích. Nejprve to bylo po samostatné akci ze strany a poté hlavičkující útočník trefil břevno.

 

Na závěrečné minuty Košutka otevřela obranu, neb se snažila o snížení, ale paradoxně mohli zvýšit domácí, kteří využívali okének v obraně k protiútokům. Žádný z nich ale gólem neskončil, přesto Meclov celkem pohodlně dokráčel k prvnímu barážovému vítězství. Odveta je na programu v sobotu 24.6. od 10:30.



Ohlasy k zápasu



TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, hráč: Sportovně je třeba uznat, že domácí byli lepší snad ve všech ohledech a zaslouženě vyhráli. My, ale v žádném případě neskládáme zbraně a v sobotu pod námi bude hořet tráva a za setrvání v A. třídě tam necháme duši



Sestavy


TJ ZD Meclov
J. Dolejš [-] - V. Kafka [-] , J. Kozák [-] (83. R. Kopperberg [-] ) , J. Pačesný [-] , P. Vogeltanz [-] - J. Večeřa [-] , M. Obdržálek [-] (90. J. Suchý [-] ) , M. Nidl [-] , J. Čižikov [-] - Z. Mareš [-] , M. Kubica [-]

TJ Košutka Plzeň
D. Frýdl [-] - M. Potoček [-] (61. J. Kastl [-] ) , J. Pekník [-] (56. M. Primas [-] ) , K. Liška [-] , J. Holec [-] - D. Triner [-] (83. J. Blažejovský [-] ) , Z. Rolko [-] , P. Macht [-] , P. Kalaš [-] - F. Řežábek [-] , M. Jaroušek [-]

ŽK: 90. M. Primas .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.