1:1
(1:1)
33. J. Nauš
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.06.2017 18:00

1.kolo, Plzeňský | Baráž , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horažďovice si vytvořily nadějnou pozici pro odvetu


Branky


0

Nýrsko hájící svou pozici v Krajském přeboru přivítalo v úvodním duelu baráže celek Horažďovic. Hosté se krajského soupeře nezalekli a vsítili i první gól. Domácí se zmohli pouze na vyrovnání a to i přes to, že i s nastavením hráli více jak dvacet minut proti oslabenému soupeři.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil Horažďovicím, přesto bylo skóre nerozhodné

První půli lépe zvládli Horažďovičtí, kteří si vytvořili více šancí. Ale potýkali se se špatnou koncovkou. To změnil až ve třiatřicáté minutě kapitán Josef Nauš a Horažďovice šly do vedení - 0:1!

 

Kdyby hosté v první půli vedli 0:5, nikdo by nemohl o výsledku pochybovat, protože tolik čistých gólovek, se nevidí ani za více zápasů. 

 

Domácí fanoušci mohli slavit po střele Kohouta, kdyby ovšem jeho hlavička neorazítkovala pouze břevno. Branková konstrukce zvonila i na druhé straně, tyč rozezvoněla střela Vachušky.

 

Místo, aby Horažďovičtí branku přidali, tak v samotném závěru poločasu inkasovali. V 45. minutě se totiž Tomáš Rubáš vyhnul nepovedené ofsajdové pasti hostí, obhodil si brankáře Horažďovic a pohodlně do prázdné branky vyrovnal na poločasových 1:1!

 

 

Sova uviděl od rozhodčího červenou kartu

Úvod druhé půle byl nepříjemný zejména v hledišti, neb zkolaboval jeden z fanoušků. Díky rychlému zásahu lékařů se mu ale naštěstí nic nestalo. 

 

Krátce po hodině hry mohlo jít domácí Nýrsko do vedení, ale šance Kotlana skončila po přehození brankáře Horažďovic nad bránou.

 

Osm minut nato přišel nepříjemný moment pro hostující Horažďovice, protože Sova fauloval unikajícího Výtiska a uviděl od rozhodčího červenou kartu. 

 

Horažďovice ale stejně jako v prvním poločase, tak i ve druhém pálily jednu šanci za druhou a brankář Nýrska Timoshenko si na nedostatek práce stěžovat určitě nemohl.

 

Domácí mohli Horažďovice za jejich neproduktivitu potrestat v závěru utkání, konkrétně v 89. minutě, kdy Výtisk obešel brankáře, ale vybral si špatnou možnost přihrávky, neb svůj centr na nikým nehlídaného spoluhráče přetáhl, a tak utkání skončilo nerozhodně 1:1.



Ohlasy k zápasu



FK Horažďovice
Michael Forman, hráč: Nastoupilo se na perfektně připraveném trávníku za úmorného horka! První čtvrthodinu jsme domácí zmáčkli na jejich polovinu a ti nevěděli, kde jim hlava stojí. A i když se trochu hra vyrovnala, byli jsme to my, kdo měl gólové šance. Poločas skončil 1:1, ale měli jsme jasně vyhrát rozdílem třídy, kde my neproměnili dalších pět tutovek, soupeř z Nýrska pouze jednu a nastřelil jedno břevno. V druhém poločase přišlo pár sporných momentů, a tak hra trošku znervoznila. Když jsme v 70. minutě dostali správně udělenou červenou, od té doby domácí drželi více balón, ale směrem dopředu byli naprosto bezzubí, a paradoxně jsme to byli my, kdo měl gólové příležitosti. Vzhledem k tomu, že se nastavovalo 10 minut, byla pro nás ta půlhodina hodně vyčerpávající. Měli jsme vyhrát, šancí jsme na to měli dost. Ale vzhledem k naší neschopnosti dát gól, musím konstatovat, že remíza je asi zasloužená.



Sestavy


FK Okula Nýrsko
B. Timoshenko [-] - D. Kotlan [-] (78. T. Valenta [-] ) , F. Kolář [-] , P. Výtisk [-] , T. Kohout [-] (90. J. Pavlík [-] ) - J. Lužný [-] , I. György [-] (87. J. Hvězda [-] ) , T. György [-] , A. Antonovics [-] - M. Brož [-] , T. Rubáš [-] (65. M. Valenta [-] )

FK Horažďovice
J. Rybár [-] - J. Sova [-] , J. Forman [-] , J. Nauš [-] , D. Macoun [-] (68. J. Boček [-] ) - M. Forman [-] , M. Šašek [-] , T. Jůda [-] , T. Greger [-] - A. Vachuška [-] , J. Boček [-]

ŽK: 58. T. Rubáš , 74. M. Valenta , 83. I. György - 14. J. Rybár , 29. M. Šašek , 82. J. Forman . ČK: 69. J. Sova .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.