Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 16:30

22.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Nedašova zvládla duel na Provodově a veze domů tříbodovou výhru


Branky


0

Na Provodov zavítala nedašovská rezerva, která byla v tomto zápase jasným favoritem. Hosté přijeli kompletní i s oběma elitními kanonýry - Jarkem a Jiřím Fojtíkovými. Právě tito kanonýři byli pozdějšími strůjci vítězství. Po půli vedli hosté o jedinou branku a vše bylo ještě otevřené. Domácí totiž srovnali hned po příchodu z kabiny a tak hosté museli znovu zapnout na vyšší rychlostní stupeň. Nedašovjané šli znovu do vedení, přidali další trefu, ale domácí tým utkání ještě zdramatizoval. V závěru hosté potvrdili svoji výhru a znovu odskočili Bohuslavicím nad Vláří v celkové tabulce na tříbodový rozdíl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté první půli vyhráli o jedinou branku

Do zápasu v Provodově nastoupil Nedašov od úvodních minut hodně aktivně, jelikož chtěl odčinit nepovedené domácí utkání s Horní Lhotou. Hned snad v 10. sekundě šel po rychlém nákopu sám na brankáře Jarek Fojtík, ale domácí brankář skvěle zasáhl. Nedašov se dál snažil co nejdříve vstřelit úvodní branku, ale nedařilo se ani z hodně nadějných akcí. Asi největší měl kapitán Jiří Fojtík, který se vrátil po zranění do základní sestavy, ale odkrytou branku nepochopitelně přestřelil. Domácí se k ohrožení Švacha dostali v první půli snad jen jednou, a to nepovedenou střelou ze střední vzdálenosti. Hosté se poprvé dočkali ve 32. minutě tak trochu kuriózně- po rohovém kopu hlavičkoval Jarek Fojtík a domácí obránce si i s pomocí ruky nakonec srazil míč do sítě. Sudí Mikeska nechal zkušeně hru plynout a branku uznal, jinak by následoval pokutový kop. Poločas tedy 0:1, ale stále bylo vše otevřené.

 

"Hned v úvodu utkání bylo jasné, s kým máme v tomto utkání tu čest, jelikož se spustila opravdová smršť v podobě nekončících útoků Nedašova. Těm jsme se štěstím, ale i díky bojovnosti celkem zdárně odolávali. Postupem času se však ukázala kvalita nedašovských hráčů, kteří jsou někteří mimochodem i v "pokročilejším" hráčském věku velmi dobře fyzicky připraveni a celkově tento tým ve čtvrté třídě nemá co dělat. Přejeme jim tedy mnoho štěstí v případném postupu a děkujeme za kvalitní zápas, u kterého si na své přišlo i oko domácího diváka, protože úplně bezzubý jsme nebili ani my a podařilo se nám vstřelit dvě branky a uhráli přijatelný výsledek", hodnotí duel provodovští funkcionáři.

Hosté si cennou výhru na Provodově pohlídali

Druhá půle byla z pohledu nestranného diváka hodně zajímavá. Nedašov začal opět silně tlačit, ale z ojedinělé akce Provodov vyrovnal tvrdou střelou zblízka a rázem to bylo 1:1. V 53. minutě rozehrál domácí gólman krátký balon na obránce, ten nešťastně přihrál a Jarek Fojtík sólo na brankáře zkušeně proměnil. V 58. minutě byl Jarek Fojtík v úniku zastaven jen za pomocí faulu, rozhodčí Mikeska ponechal výhodu a střídající Cícha upravil stav utkání na 1:3 pro hosty. Provodov se nevzdal a v 75. minutě po pěkné akci dorážkou do prázdné branky upravil skóre na "přijatelných" z jejich pohledu 2:3. Poté měl velkou smůlu hostující Jiří Fojtík, kdy dvakrát orazítkoval břevno branky Hanáka. Tentýž hráč se dočkal v 86. minutě po rohovém kopu Jarka Kolínka, kdy dal hlavou konečnou podobu výsledku. Nedašov vyhrál o dvě branky a po nepovedeném domácím utkání s Horní Lhotou, se znovu vrátil na vítěznou vlnuu.



Ohlasy k zápasu


FC RAK Provodov
Jan Talaš, funkcionář: Soupeř u nás ukázal vysokou kvalitu a k dobrému fotbalu jsme přispěli i my a zápas se musel divákům určitě líbit. Nedašov má výborné mužstvo a hráči i ve vyšším věku dokazují, že to s míčem stále umí a Nedašov by měl postoupit výše...

TJ Nedašov B
Jiří Fojtík, hráč: Hlavním úkolem bylo pro nás zlepšit náladu v kabině po prohraném domácím zápase. Hráči tentokrát na hřišti předvedli co v nich je a po zásluze jsme vyhráli. Chtěl bych pochválit domácí mužstvo za fair-play hru a také, že zápas nevypustili a chtěli se na nás vytáhnout. Domácí gólman předváděl parádní zákroky a určitě si utkání "užil". Myslím si, že i nezaujatý fanoušek si přišel na své. Příští zápas nás čeká doma Hřivinův Újezd a nic než výhru si nepřipouštíme, sezona jde pomaličku do finále.



Sestavy


FC RAK Provodov
T. Hanák [-] - P. Pálka [-] , M. Jurák [-] , F. Plášek [-] , T. Minařík [-] , V. Sedlář [-] , R. Talaš [-] , P. Talaš [-] (75. J. Kolařík [-] ) , D. Valerián [-] , O. Plášek [-] , J. Talaš [-]

TJ Nedašov B
J. Švach [-] - J. Fojtík [-] , M. Novák [-] (46. J. Cícha [-] ) , J. Kolínek [-] , J. Kolínek [-] (70. L. Fojtík [-] ) , J. Fojtík [-] , L. Novák [-] (88. J. Vilímek [-] ) , J. Novák [-] (80. R. Fojtík [-] ) , D. Novák [-] , R. Švach [-] , V. Holba [-]

ŽK: 22. T. Minařík .
Hráči zápasu: P. Pálka - J. Fojtík , J. Fojtík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MIKESKA Jaroslav - PRACHAŘ Radim (N), NOVÁK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.