Bohuslavice nad Vláří porazily Smolinu a snížily náskok na vedoucí Nedašov


Branky


14. M. Šebák (p.) , 38. Z. Kupčík , 50. Z. Kupčík
0

V Bohuslavicích nad Vláří se za krásného nedělního odpoledne představili fotbalisté ze Smoliny. Ti předvádějí v jarních odvetách výborné výkony a domácí tým se musel na celek z Kloboucka dobře připravit. Navíc Bohuslavjané dobře znali sobotní výsledek z Nedašova a v případě výhry by se přiblížili lídru tabulky na dva body. Domácím vyšel na jedničku vstup do utkání, kdy se po patnácti minutách trefil z penalty špílmachr Mirek Šebák. Druhou trefu přidal do půle Zdeněk Kupčík. Stejný hráč dal brzy po pauze třetí gól a svěřenci trenéra Jindřicha Divila nakonec dokráčeli k pohodlnému vítězství. Smolina v Bohuslavicích nad Vláří střelecky zklamala a brankář Bartozel si udržel čisté konto.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dokázali v první půli vstřelit dvě branky

Utkání začalo poměrně vyrovnaně, oba týmy se snažili využít velkého bohuslavského hřiště a dobře kombinovat. Postupně se začali dostávat na dostřel domácí hráči a brzy měli možnost kopat penaltu po zbytečném faulu ve vápně na Jožku Kovaříka. Domácí špílmachr Mirek Šebák si vzal míč a chladnokrevně proměnil. Domácí si ještě vytvořili několik střel, ale buď netrefili míč do prostoru branky nebo střely pochytal pozorný brankář  Krahulec. Domácí ale přeci jen přidali ještě jeden gól, když míč potáhl domácí záložník a pak šikovně vysunul Zdenka Kupčíka, který dokázal obstřelit brankáře Krahulce a dal již na 2:0. Hosté měli asi jen jednu šanci, kdy se ze štěstím uvolnil Jan Kolaja, ale před gólmanem domácích Bartozelem jen slabě vystřelil. Domácí tedy po slušné první půlce vedli 2:0 a hosté se k brance příliš nedostali, ale stále měli možnost, s výsledkem ještě něco udělat.

Domácí byli střelecky efektivnější, vstřelili další branku

Druha půle začala očekávaným tlakem hostí, kdy tvrdě zblízka pálil Ekart, ale domácí brankář Bartozel byl připraven. O chvíli později se sám před brankářem ocitl Pavel Kolaja, ale sám byl překvapen ze své obrovské šance a zakončil slabě. Domácí o výhře rozhodli o chvíli později – výkop brankáře prodloužil útočník Krasňanský na dobře hrajícího Kupčíka a ten šel sám na Krahulce a nezaváhal. Hosté měli ještě šance Bosákem a Ekartem, ale v obou případech skvěle zasáhl Bartozel. Domácí už v klidu dokráčeli k důležité výhře a zaslouženě porazili Smolinu, která ukázala dobrý výkon jen ve druhém poločase. "Po Nedašovu jsme prohráli i s Bohuslavicemi, ale aspoň jsme zahráli druhý poločas dobře. Děláme hloupé penalty, třetí gól z výkopu byl také zbytečný. V 50. minutě bylo o zápase prakticky rozhodnuto", hodnotí nepovedené utkání v Bohuslavicích nad Vláří Jiří Sucháček ze Smoliny.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bohuslavice nad Vláří
Josef Kovařík, hráč: Věděli jsme o zaváhání vedoucího Nedašova a to nás ještě víc namotivovalo, uklidnila nás první branka, která padla z penalty. Poté se prosadil dobře hrající Zdeněk Kupčík a stejný hráč přidal i třetí branku. Podržel nás pak brankář Bartozel, který chytil dvě šance hostí, v závěru jsme neproměnili další příležitosti, naše výhra je zasloužená.

TJ Smolina
Jiří Sucháček, hráč: Hráli jsme celkem dobře kombinačně, ale nedokázali jsme vymyslet finální přihrávku nebo se dostal do šance a to hlavně v první půli. Druhá půle už byla lepší, ale možnosti jsme neproměnili. Do konce sezony už nás čekají jen týmy, které jsou teď pod námi, tak snad ještě nějaké výhry posbíráme. Snad už do zápasu s Petrůvkou se dají do pořádku aspoň Ročák, Adámek a Pykal, což by naší hře dopředu určitě pomohlo.



Počet diváků: 55. Rozhodčí: DIVÁCKÝ Jan - JANÁČEK Pavel (N), SÁBLÍK Alois (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.