1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 10:00

21.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jestřabí doma podlehlo Tichovu až v penaltovém rozstřelu


Branky


0

Do Jestřabí zavítali v nedělním dopoledni fotbalisté z Tichova, kteří zde chtěli bodovat naplno. V cestě jim však stál domácí tým, který na jaře ukazuje zlepšené výkony a dokázal to i na hřišti. V první půli v Jestřabí branka nepadla, i když oba celky si vytvořily několik dobrých příležitostí. Ve druhém dějství šel nejdříve do vedení hostující Tichov, domácím se záhy podařilo srovnat stav zápasu na 1:1. Do konce zápasu už branka nepadla. Na penalty vyhráli hosté 5:4 a berou bonusový bod navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

V Jestřabí se představil Tichov a hřiště menších rozměrů mu nemělo dělat problémy, poněvadž stejné mají v Tichově a jsou na takový styl, kdy jsou hráči těsně u sebe a není čas na nějakou větší kombinaci a hru do křídelních prostorů. Favoritem byli hosté, kteří se představili v dobrém světle ve venkovním utkání v Nedašově, ale domácí celek nechtěl určitě dát Tichovu svoji kůži lacino. "Co se týká počasí a terénu, hrálo se za ideálních fotbalových podmínek. Proti podzimu má Jestřabí sestavu o poznání kvalitnějsí, čekali jsme těžký a pravděpodobně vyrovnaný zápas. V první půli měli na začátku prvních patnáct minut dvě hezké brankové příležitosti domácí, které nedokázali pro Tichov se štěstím využít. Poté už ale převzali otěže zápasu hosté, ale nedokázali se přes pozornou obranu prosadit", hodnotí první poločas brankář Tichova Josef Maniš. Do poločasu ale branka nepadla a tak se diváci v Jestřabí v prvním dějství branky nedočkali. O všem podstatném se tak mělo rozhodnout po půli a šance obou týmů byly otevřené.

Ve druhé půli padlo po jedné brance na každé straně

"Ve druhé polovině utkání jsme se trpělivě pokoušeli dobývat brankové území domácích . V 70. minutě jsme se prosadili po rohovém kopu a přesné hlavičce kanonýra Skřipky. Za několik málo minut náš výkon  zmrazila odpískaná "sporná" penalta pro domácí celek. Hodně jsme se na gól nadřeli a záhy velmi jsme rychle a zbytečně o náskok přišli. Jestřabí z penalty srovnalo a začínalo se prakticky od nuly. Do konce zápasu jsme se snažili zápas zvrátit, ale soupeš zvyklý po většinu sezony bránit, hru rozkouskoval a již výsledek udržel do konce zápasu. Jestřabí má zkušené hráče, kteří umí zvládat závěrečné minuty a remízový stav tak zůstal až do penaltového rozstřelu. Při penaltách jsme měli dnes střelce přesnější a bereme bonusový bod navíc. Z naší strany jsme předvedli solidní bojovný výkon. Sráží nás zbytečně inkasované branky z penalt. Raritou je,  že takto  inkasujeme na jaře od soupeřů snad čtvrté utkání po sobě, ale s tím asi nic neuděláme", lamentuje tichovský brankář.

Na penalty vyhráli hosté 5:4

Na penalty vyhráli hosté 5:4 a berou bod navíc.



Ohlasy k zápasu


SK Jestřabí
Josef Marek, hráč:

Tichov
Josef Maniš, brankář: Začátek zápasu patřil překvapivě domácím, kteří si vytvořili šance, ale naštěstí pro nás je neproměnili. Potom jsme byli lepším týmem, ale branku z našeho tlaku nepadla. Do vedení nás poslal Skřipka, domácí kontrovali za pár minut po přísné penaltě. Při penaltách jsme měli dnes střelce přesné.



Sestavy


SK Jestřabí
T. Hořák [-] - P. Vaněk [-] , L. Marek [-] , R. Floreš [-] , A. Vápeník [-] - Š. Vaněk [-] (73. M. Šprta [-] ) , J. Marek [-] , R. Macků [-] , V. Svárovský [-] , M. Drobilík [-] , T. Mudrák [-]

Tichov
J. Maniš [-] - M. Ruman [-] , M. Bařinka [-] (77. F. Maniš [-] ) , A. Plšek [-] , J. Skřipka [-] , J. Laža [-] , T. Naňák [-] , L. Hruška [-] , M. Maniš [-] , M. Hrdlička [-] , P. Juřička [-]

ŽK: 76. M. Drobilík .
Hráči zápasu: R. Macků - J. Skřipka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: MĚŘIČKA Jiří - HNILO Jindřich (N), RUMAN Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.