Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 14:00

20.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mirošov v domácím prostředí přehrál rezervu Provodova


Branky


0

Mirošov v minulém kole rozstřílel Jestřabí na jeho půdě a vysokou výhru chtěl v neděli potvrdit i s rezervou Provodova, které se na jaře vůbec nedaří a trápí ji především střelecká efektivita. V prvním poločase padla v Mirošově jediná branka a to po dvaceti minutách hry, kdy se trefil domácí Beňo. Do půle se už diváci branky nedočkali a Mirošov šel do kabin s jednobrankovým náskokem. Hosté ale hned v úvodu druhého poločasu srovnali Kolaříkem a začínalo se od začátku. Mirošov ale dokázal ještě třikrát udeřit, dvakrát se střelecky prosadil kapitán Pavel Rajznauer a jednu branku přidal Ház. Mirošov si připisuje další výhru, Provodov si bude muset na bodový zisk ještě počkat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

"Konečně jsme doma zvítězili za tři body a potěšili kritické oko mirošovského diváka. Ujali jsme se vedení po centru Luboše Beni, který šťastně zapadl za brankáře hostů. Měli jsme několik šancí, které jsme však do konce prvního poločasu nevyužili. Druhý poločas začal nešťastnou rukou domácích ve vápně a hosté proměnili penaltu. Za chvíli, ale kopali jedenáctku i domácí, kterou proměnil kanonýr Rajznauer. Po mírném tlaku hostí a výborném zákroku brankáře Ďulíka unikl Ház obraně Provodova a skóroval na 3:1. Mirošov získal psychickou pohodu a byla jen otázka času, kdy vedení navýší. Na 4:1 po přesném pasu Němečka zvýšil Rajznauer, který prokázal velký přehled a přeloboval brankaře. Domácí vyhráli naprosto zaslouženě a potěšili vysokou výhrou své fanoušky. V příštím kole zajíždíme do Lipové, která je v této sezoně nepříjemným protivníkem", hodnotí zápas s Provodovem brankář Mirošova David Ďulík.

"Je to pořád stejná písnička, hrajeme v poli vyrovnané utkání, podaří se nám vyrovnat, ale po hrubých chybách inkasujeme velmi laciné branky. Je to už poněkolikáté v řadě, kdy individuální chyby rozhodnou o konečném výsledku. Na podzim se nám to tolik nestávalo a zbytečných chyb jsme se vyvarovali. Na jaře přišlo nejspíš uspokojení a opakuje se to pořád dokola, soupeři nás chválí za výkon, ale my jim chybami pomáháme k bodovému zisku. Snad se to zlomí v závěrečných zápasech a chyb se konečně vyvarujeme", hodnotí duel v Mirošově činovníci provodovského klubu.



Ohlasy k zápasu


FC Mirošov
David Ďulík, hráč: V první půli se nám podařilo vstřelit branku, hosté srovnali z penalty. Nám se tato možnost nabídla o chvíli později a šli jsme znovu do vedení. Hosté poté chvilku zlobili, nás vysvobodila branka Háze a zápas jsme dohráli v klidu a v závěru přidali čtvrtou trefu,.

FC RAK Provodov
Jan Talaš, funkcionář: V první půli se hrála vyrovnaná partie, ale inkasovali jsme branku. Podařilo se nám z penalty vyrovnat, potom jsme domácí trochu přitlačili, ale rozhodly naše hrubé chyby v obranné činnosti a domácí přidali další branky.



Sestavy


FC Mirošov
D. Ďulík [-] - P. Holba [-] , M. Obadal [-] , L. Strouhal [-] , L. Beňo [-] , V. Frys [-] , F. Machů [-] , D. Ház [-] , P. Rajznauer [-] , A. Juráň [-] , O. Němeček [-]

FC RAK Provodov
T. Hanák [-] - R. Talaš [-] , T. Minařík [-] , J. Talaš [-] , P. Talaš [-] , J. Kolařík [-] , M. Jurák [-] , V. Sedlář [-] , T. Nevařil [-] , D. Valerián [-] , V. Černobila [-]

ŽK: 38. O. Němeček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MĚŘIČKA Jiří - LYSÁK Pavel (N), PRACHAŘ Radim (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.