1:2p.
(1:0)
71. J. Juřica (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 10:15

20.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petrůvka veze výhru z Tichova, ale až v penaltovém rozstřelu


Branky


13. J. Skřipka - 71. J. Juřica (p.)
0

Poměrně vyrovnaný duel se očekával v neděli dopoledne na hřišti v Tichově, kam přijela Petrůvka. Hosté v minulém kole odevzdali v domácím prostředí dva body Lipové a tak chtěli v Tichově bodovat. Domácí tým je ale na svém menším hřišti nepříjemným protivníkem, i když Petrůvka je na to zvyklá, neboť doma hraje na něčem podobném. Domácí celek šel do vedení už po třinácti minutách, kdy se trefil Skřipka. Tichov tak vedl po půli o jednu branku a měl utkání dobře rozehrané. Ve druhém dějství se ke slovu dostali i hosté a Jakub Juřica z penalty srovnal stav zápasu. Branka do konce utkání už nepadla a v penaltové loterii se štěstí usmálo na Petrovjany, kteří ji vyhráli v poměru 5:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Tichově se hrál od začátku poměrně svižný fotbal, i když oba celky nehrály v optimálním složení. Domácí tým se snažil o ofenzívní hru, hosté odpovídali rychlými brejky a tak se urodilo po jedné vyložené šanci na každé straně. Domácí tým ale přeci jen dokázal jít Skřipkou do vedení a utkání měl velmi dobře rozehráno. Ve druhém dějství Tichov vystupňoval svůj tlak a Petrůvka přežila několik šancí domácích, ale dokázala hrozit z nebezpečných kontrů.  Hostující Jakub Juřica z penalty srovnal stav zápasu, i když domácím se rozhodnutí hlavního sudího vůbec nelíbilo. Branka do konce utkání už nepadla a v penaltové loterii se štěstí usmálo na Petrovjany, kteří ji vyhráli v poměru 5:4. Tichov tak ztratil další zápas, ve kterém vedl a tyto ztráty ho mohou nakonec mrzet, navíc se mu nedařilo ani v penaltovém rozstřelu. V dalším kole se tichovští fotbalisté představí v Jestřabí, Petrůvka má volný los a může tak konsolidovat svůj kádr a doléčit některé šrámy.

 

"V duelu s Petrůvkou nám chybělo tradičně hned několik hráčů základní sestavy. Hrálo se hodně otevřené utkání, kdy se šance střídaly na obou stranách. V první půl měli hosté jednu obrovskou možnost, ale do odkryté branky míč naštěstí neumístili a o několik minut později jsme my také nedokázali trefit odkryté zařízení. Podařilo se nám jít do vedení, které nás povzbudilo. Po poločase jsme měli převahu a soupeře dostali pod tlak a vytvářeli si spousty šancí, ale koncovka nás opět zklamala. Zato soupeř díky přísně nařízené penaltě na hranici pokutového uzemí zápas srovnal, jiank si druhou půli gólovou šanci Petrovjané nevytvořili. I když máme v každém zápase převahu, trochu nám teď možná schází štěstí. V konečném účtobání nám budou z těchto zápasů body chybět, jinak jsme mohli být v tabulce mnohem výše", hodnotí zápas s Petrůvkou brankář Tichova Josef Maniš. 

Na penalty vyhráli hosté 5:4

 V penaltové loterii se štěstí usmálo na Petrovjany, kteří ji vyhráli v poměru 5:4.



Ohlasy k zápasu


Tichov
Josef Maniš, brankář: V prvním poločasu se nám podařilo vstřelit branku a utkání jsme měli velmi dobře rozehrané. Je škoda, že jsme ve druhé půli nepřidali druhou trefu, šance jsme na to měli. Soupeř vyrovnal z přísné penalty a na penalty měl více štěstí.

TJ Sokol Petrůvka
František Gottfried, funkcionář: Za dnešní zápas si naši kluci zaslouží uznání a pochvalu za příkladný přístup k tomuto zápasu. Při absenci celé kostry týmu se hráči, kteří nedostávali tolik příležitostí semkli a podali parádní bojovný a disciplinovaný výkon. Poděkování patří i trenérovi za trpělivost a perfektně naordinovanou taktiku. Takže hoši děkujeme a jen tak dál.



Sestavy


Tichov
J. Maniš [-] - F. Bělaška [-] (58. M. Maniš [-] ) , M. Bařinka [-] , J. Maňas [-] , R. Řehák [-] , M. Ruman [-] , F. Maniš [-] (71. D. Ščuglík [-] ) , J. Skřipka [-] , A. Plšek [-] , J. Laža [-] , P. Juřička [-]

TJ Sokol Petrůvka
J. Halaxa [-] - M. Juřica [-] , P. Šustek [-] , M. Remeš [-] , O. Stach [-] , D. Novosad [-] , J. Pešek [-] , P. Korvas [-] , J. Juřica [-] , L. Hubáček [-] , D. Remeš [-]

Hráči zápasu: J. Skřipka - J. Halaxa .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: FRAJT Oldřich - RUMAN Pavel (N), KRAJÍČEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.