0:5
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 10:00

19.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mirošov potvrdil v Jestřabí roli favorita a nasázel domácím pět branek


Branky


0

V Jestřabí se představil Mirošov, který je v letošní sezoně hodně dlužen své pověsti celku, hrajícího o špici tabulky. Také domácí tým neprožívá dobrou sezonu a potácí se stále na chvostu tabulky, i když na jaře už Jestřabí dosáhlo pár dobrých výsledků. A domácí si proto věřili i na Mirošov, jenže v prvním dějství inkasovali dvě branky. Jestřabjané se pokusili s výsledkem ještě něco udělat, ale po hodině hry dostali třetí branku a bylo po zápase. V závěru aktivní hosté přidali ještě další dvě trefy a pro domácí tak skončilo utkání nečekaným pětibrankovým debaklem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Jestřabí očekávali fotbaloví odbornící poměrně vyrovnaný duel, domácí celek se umí na silnějšího soupeře vytáhnout, což dokázal už v některých jarních zápasech, hosté nejsou v optimální kondici a trápí je i slabá tréninková účast. Zápas však ovlivnily problémy obou celků se složením kompletní jedenáctky a od toho se nakonec vyvíjel i průběh celého zápasu. Hostům totiž v průběhu prvního poločasu naskočil další hráč do utkání a tak začali Mirošovjané hrát přesilku, aniž by hráč Jestřabí byl vyloučen. Na naše poměry nezvyklá věc, přeci jen jedenáct borců by se mělo na utkání sejít, navíc ještě nebyla v okolí vyhlášená Štítenská pouť. Hosté přesilovku náležitě využili, v prvním dějství zaznamenali dvě branky a po přestávce přidali další tři. Zápas ztratil na kvalitě a hosté ještě řadu svých šancí vyloženě zazdili. V Jestřabí mají nad čím přemýšlet a budou muset nějakým způsobem poskládat mužstvo na další duel v Lipové, kde to budou mít Jestřabjané hodně těžké. Mirošov doma hostí rezervu Provodova a může pokračovat na vítězné vlně, neboť Provodovjané přes zimu nějak ztratili podzimní formu.

 

"Do utkání v Jestřabí nastoupily oba týmy pouze v deseti lidech, ale nám po nám minutách přijel ještě jedenáctý a dvanáctý hráč, takže jsmě měli i miožnost vystřídání. Domácí, bohužel pro ně,  museli zápas odehrát pouze v deseti lidech, což samozřejmě bylo pro ně velmi složité. Za zmínku stojí dle mého názoru pouze naše první dvě hezké branky a poté to byla pouze otázka skóre. Zahazovali jsme spoustu šancí (myslím , že jsem bylo v tomto výborný)  a tak se diváci bavili víceméně naší nemohoucností vstřelit branku - hold proto hrajeme čtvrtou třídu. Za sebe musím říci, že si nepamatuji zápas, kde bychom měli tolik šancí a aby branku vstřelilo pět různých hráčů. Snad to je jediné pozitivní z tohoto utkání, že se snad dočkáme branek od  všech spoluhráčů", hodnotí duel v Jestřabí kapitán Mirošova a nejlepší střelec týmu Pavel Rajznauer.



Ohlasy k zápasu


SK Jestřabí
Josef Marek, hráč:

FC Mirošov
Pavel Rajznauer, hráč: Do utkání jsme nastoupili stejně jako domácí tým v deseti hráčích, což nebývá obvyklé. Nám naštěstí přijeli za chvíli další fotbalisté a mohli jsme zahájit přesilovku. Domácí celek už nestačil fyzicky a utkání se po vstřelení našich dvou branek stalo jednoznačnou záležitostí. Spoustu šancí jsme ještě neproměnili a nakonec dali "jen "pět" branek. Výhra zasloužená, soupeř neměl v oslabení šanci.



Sestavy


SK Jestřabí
A. Vápeník [-] - L. Marek [-] , R. Floreš [-] , P. Vaněk [-] - P. Gabriš [-] - J. Marek [-] - O. Petrů [-] , V. Svárovský [-] , M. Drobilík [-] , M. Šprta [-] , T. Mudrák [-]

FC Mirošov
D. Ďulík [-] - F. Machů [-] (64. L. Beňo [-] ) , P. Rajznauer [-] , M. Kořenek [-] , T. Mikulčík [-] , P. Holba [-] , O. Němeček [-] , M. Obadal [-] , L. Strouhal [-] , D. Maniš [-] , V. Frys [-]

Hráči zápasu: P. Gabriš .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: RUMAN Josef - HNILO Jindřich (N), LYSÁK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.