4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2017 10:00

19.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve šlágru kola rozstřílela nedašovská rezerva Smolinu


Branky


0

Magnet kola se hrál v Nedašově až v pondělí na první májový den a domácí rezerva poměřila síly s nebezpečným týmem ze Smoliny. Řízení duelu se ujal novic v rozhodcovském dresu Lubomír Gregušiak z Rokytnice nad Vláří a v zápase nakonec rozdal jen tři žluté karty. Domácí tým poslal do vedení po osmnácti minutách hry nejlepší střelec soutěže Jaroslav Fojtík a domácí tak odcházeli do kabin s jednobrankovým náskokem. Ve druhé půli přidal Nedašov brzy druhou branku a výhru už si pohlídal. Navíc v závěrečné dvacetiminutovce se domácí dokázali ještě dvakrát střelecky prosadit a hosté odjížděli nakonec s vysokou porážkou, což jistě před utkáním nečekali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se prosadil kanonýr Jarek Fojtík

Ve slunném pondělním dopoledni se v Nedašově dohrával očekávaný zápas domácích se Smolinou, která na jaro ještě neprohrála. Domácí si i s touto výzvou poradili a vyhráli nakonec poměrně 4:0. Samotný začátek, ale takovému průběhu nenapovídal, Smolina pár minut kombinovala na půli Nedašova, ale bez vážného ohrožení branky. Domácí útoky táhl skvěle hrající Jarda Fojtík, který má divizní zkušenosti,  a tím pádem byl každý útok nebezpěcný. Jednou hosté vykopávali z brankové čáry, podruhé Nedašov v dobré šanci minul. Až další akce skončila gólem – Jarda fojtík si mezi dvěma obránci stáhl dlouhý míč na prsa a zkušeně zakončil. Do zbytku poločasu se střídali pasáže s převahou obou týmů, ale hosté si stoprocentní šanci nevytvořili. Do kabin tak odcházel spokojenější domácí lídr tabulky, který vedl o jednu branku a navíc hosty příliš do šancí nepouštěl. Smolina v první půli trochu zůstala za očekáváním stovky přítomných fanoušků.

Domácí byli střelecky efektivnější, když vstřelili další branky

Do druhé půlky hosté ze Smoliny museli už podruhé v zápase vystřídat a jejich nevýrazný výkon pokračoval. Domácí se uklidnili po dobře zahraném rohu, kdy na zadní tyčce hlavičkoval Jirka Fojtík a zvýšil již na dvoubrankový rozdíl. Hosté zkusili zaútočit, ale dostávali se pouze ke střelám z dálky, které gólman domácích Jarda Švach bezpečně chytal. Ještě hůř bylo s hosty o chvíli později, kdy Jarda Fojtík dvakrát vybídl spoluhráče ke skórování do prázdné branky. Poprvé ještě kapitán Jirka Fojtík trefil jen tyčku, podruhé už ale zvýšil na tři nula. Poslední branku dal po ztrátě hostů na půlce Jirka Fojtík pěknou ranou z dvaceti metrů. Nedašov potvrdil svou kvalitu a tak si i nadále udržuje náskok před Bohuslavicemi, které měly svůj duel s Tichov odložený na 12. května 2017. Smolina v Nedašově nesplnila očekávání štiky jarních odvet a domácí celek se na ni velmi dobře připravil. Smolina se tak může soustředit na další zápasy. Domácí tým nastřílel čtyři branky a diváci odcházeli do svých domovů velmi spokojeni.



Ohlasy k zápasu


TJ Nedašov B
Vojta Holba, trenér: Před utkáním jsme měli problémy se složením sestavy a chybělo nám pár hráčů, navíc proti nám stála Smolina, která hraje na jaře výborně. Naše obavy ze soupeře se naštěstí nepotvrdily, utkání jsme zvládli na výbornou, to se povedlo především Jarkovi Fojtíkovi, který byl u všeho podstatného a i ostatní hráče musím pochválit. O víkendu hrajeme v Dobrkovicích a chceme zde bodovat naplno a potvrdit tak výhru se Smolinou.

TJ Smolina
Jiří Sucháček, hráč: Bojovali jsme, snažili se, měli jsme i dobré pasáže v zápase, ale to na Nedašov nestačilo. Domácí hráli jednoduše dopředu na Jardu Fojtíka a ten je prostě o několik tříd jinde. I když ho sedmkrát z deseti pokusů zastavíte, tak ty tři akce, co mu vyjdou, jsou pak 100% šance pro něj nebo pro jeho spoluhráče. Pár hráčů dopředu nám chybělo, další dva se zranili, tak to bylo vidět, protože jsme si moc šancí nevytvořili. Určitě si z tohoto zápasu odnesem ponaučení a snad se vrátíme na vítěznou vlnu v důležitém zápase s béčkem Vlachovic. Nedašovu k výhře gratulujeme a přejeme, ať se jim daří ve zbytku sezony.



Sestavy


TJ Nedašov B
J. Švach [-] - D. Novák [-] , R. Fojtík [-] (80. J. Novák [-] ) , L. Holba [-] , R. Švach [-] - M. Holba [-] (73. J. Vilímek [-] ) , L. Novák [-] , J. Fojtík [-] , V. Holba [-] (69. L. Fojtík [-] ) - J. Fojtík [-] , J. Řehák [-] (28. V. Surý [-] )

TJ Smolina
J. Krahulec [-] - J. Sucháček [-] , L. Bosák [-] , M. Ekart [-] , P. Kolaja [-] , V. Lysáček [-] , P. Sucháček [-] , J. Barcuch [-] (28. J. Liška [-] ) , A. Ročák [-] (46. J. Kolaja [-] ) , J. Kudela [-] , J. Barcuch [-] (76. M. Červeň [-] )

ŽK: 14. D. Novák - 15. M. Ekart , 43. P. Sucháček , 88. J. Liška .
Hráči zápasu: J. Švach , L. Novák , J. Fojtík - L. Bosák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: GREGUŠIAK Lubomír - NOVÁK František (N), PYKAL Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.