Horní Lhota vydolovala v Mirošově dva body výhrou v penaltovém rozstřelu


Branky


0

V Mirošově se představila Horní Lhota, která umí být nepříjemným protivníkem a očekával se proto vyrovnaný duel. Domácí celek si v minulém kole přivezl smolnou porážku z Petrůvky, kde jim sudí neuznal regulérní branku. Domácí šli po čtvrthodině hry do vedení, ale hosté po půlhodině otočili vývoj utkání. Mirošov stihl do poločasu ještě vyrovnat a do kabin se odcházelo za stavu 2:2. Ve druhém dějství padaly branky až pět minut před koncem a v téže minutě skórovaly oba celky. V penaltové loterii se štěstí usmálo tentokrát na hostující Horní Lhotu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Mirošova přijela v neděli Horní Lhota, která umí potrápit své soupeře, mnohem nebezpečnější je však na domácím hřišti, kde body jen tak nerozdává. Mirošov je v této sezoně jen stínem týmu, který v loňské sezoně proháněl postupující Loučky a důvodem je úzký hráčcký kádr a také slabá tréninková morálka některých fotbalistů. Přesto chtěli domácí s Horní Lhotou uspět a získat konečně tři body. Navíc hosté přijeli na Klobucko s pozměněnou sestavou, na vině bylo několik omluvenek. Očekával se tak vyrovnaný souboj s množstvím branek na obou stranách, což se nakonec do puntíku vyplnilo.

 

 

 

 

 

"Ještě během nedělního dopoledne nebylo jisté, zda vůbec pojedeme do Mirošova v jedenácti hráčích. Z různých důvodů nám chybělo hned šest hráčů. Naštěstí někteří do toho šli i se sebezapřením a jiní obuli kopačky po hodně dlouhé době. Domácí byli v úvodu utkání lepší a šli Pavlem Rajznauerem do vedení, to je naštěstí pro nás ale ukolébalo a nám se dvěma brankama podařilo vývoj utkání otočit po brankách Smištíka a Zdeňka Pláška. Do kabin se nakonec šlo smírně, když domácí těsně před přestávkou vyrovnali z penalty. I v druhé půli se obraz hry neměnil, pečlivě jsme bránili a spoléhali jsme na rychlé brejky. Z jedné takové přímočaré akci se nám bohužel nepodařilo dostat míč do téměř prázdné domácí branky. Naopak udeřilo na druhé straně, kdy kanonýr Rajznauer podruhé v utkání skóroval a opět jsme prohrávali. O tom, že utkání skončí smírně rozhodl pár minut před koncem Jakub Váňa pěknou individuální akcí. V penaltách se nám pak snad poprvé podařilo proměnit všech pět pokusů a díky tomu jsme si připsali bonusový bod. Chtěl bych z tohoto místa poděkovat všem spoluhráčům, kteří v neděli nastoupili a svou velkou snahou a bojovností se přičinili o zisk důležitých bodů", hodnotí duel v Mirošově kapitán Horní Lhoty Josef Šenovský.

Na penalty vyhráli hosté 5:4

Na penalty vyhráli hosté z Horní Lhoty 5:4 a berou bonusový bod navíc



Ohlasy k zápasu


FC Mirošov
Pavel Rajznauer, hráč: Je to stále dokola. Netrénujeme, scházíme se pouze v neděli a pak je to složité, nejsme schopni si přihrát, fyzička dochází. Stejně jako v jiných klubech bojujeme s nedostatkem mladých a tak jednotlivé zápasy lepíme jak se dá. V neděli jsme začali jako vždy, nepřesně, nedůrazně, podařilo se nám dát pěknou první branku, ale soupeř velmi rychle skóre otočil. Do poločasu jsme vyrovnali z pokutového kopu. Ve druhém poločase jsme se opět dostali do vedení, ale jako v předchozích utkáních soupeř krátce před koncem vyrovnal.

SK Horní Lhota
Josef Šenovský, hráč: Před utkáním jsme měli velké problémy se sestavou a dlouho nebylo jisté, kolik nás nakonec do Mirošova odjede. Nakonec se nám podařilo poskládat sestavu a do hry museli i někteří bývalí hráči. Utkání jsme odbojovali, za což patří všem velký dík a odměnou nám jsou dva cenné body z horké půdy.



Počet diváků: 25. Rozhodčí: LEKEŠ Ondřej - LYSÁK Pavel (N), PLŠEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.