J. Marek 58.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 10:00

18.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední Jestřabí si doma vyšláplo na favorizovanou Petrůvky


Branky


58. J. Marek
0

Do Jestřabí zavítala Petrůvka, která v minulém kole šťastně porazila Mirošov. Domácí celek vyfasoval naopak v derby v Bohuslavicích nad Vláří sedm banánů a tak se chtěl svým věrným fanouškům v duelu s Petrůvkou náležitě revanšovat. V první půli přokřehlí diváci v Jestřabí branku neviděli a oba brankáři byli pozorní. O výsledku duelu se rozhodlo po hodině hry, kdy tři body Jestřabí zajistil kapitán Pepa Marek. Jestřabí tak porazilo Petrůvku, jejíž výkony jsou jako den a noc a Petrůvka také bere bohatým a dává chudým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Jestřabí
Josef Marek, hráč:

TJ Sokol Petrůvka
František Gottfried, funkcionář: Opět vyrovnaný zápas. Jak po herní stránce, tak na šance. My jsme si to štěstí vybrali minule, teď byla řada na soupeři. Je třeba tento zápas hodit za hlavu, připravit se na Lipovou a pokud vyjde počasí, těšit se na pěkné nedělní odpoledne.



Sestavy


SK Jestřabí
P. Jandl [-] - P. Vaněk [-] , L. Marek [-] , R. Floreš [-] - J. Kolínek [-] (38. Š. Vaněk [-] ) , P. Gabriš [-] - J. Marek [-] - O. Petrů [-] (66. M. Štěpančík [-] ) , M. Drobilík [-] , T. Mudrák [-] , M. Šprta [-]

TJ Sokol Petrůvka
J. Halaxa [-] - O. Stach [-] , M. Máca [-] , L. Kovařík [-] , D. Novosad [-] , J. Pešek [-] , P. Korvas [-] , M. Juřica [-] , J. Juřica [-] , P. Kovařík [-] (88. P. Šustek [-] ) , L. Hubáček [-]

Hráči zápasu: J. Marek , P. Gabriš - D. Novosad .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: GREGUŠIAK Lubomír - HNILO Jindřich (N), HASÍK Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.