Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 14:00

16.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mirošov dokázal v poslední desetiminutovce otočit zápas s Dobrkovicemi


Branky


0

V Mirošově se představily Dobrkovice, které v minulém kole vyhořely v nedaleké Smolině a odvezly si odsud pět banánů. Mirošov v posledním duelu prohrál o tři branky v Bohuslavicích nad Vláří a tak si chtěli domácí výhrou udobřit své fanoušky. Hosté však předváděli v neděli v Mirošově obětavý výkon a dlouho sahali po bodovém zisku. Padli až v poslední desetiminutovce, kdy inkasovali tři branky. Mirošov tak dokázal v samotném závěru zápas strhnout na svoji stranu a připsal si další tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FC Mirošov
Pavel Rajznauer, hráč: V prvním poločase to byla z naší strany docela tragédie, nebyli jsme schopni si přihrát, hráči byli bez pohybu. Hosté šli zaslouženě do vedení po pěkné kombinační akci. Druhá půle již byla lepší, měli jsme několik vyložených šancí, několik standartních situací, ale bohužel jsme nemohli trefit bránu a překonat výborného hostujícího brankáře. Bojovností jsme dokázali výsledek v posledních deseti minutách otočit .




Sestavy


FC Mirošov
D. Ďulík [-] - D. Ház [-] , P. Rajznauer [-] , D. Andrýs [-] , T. Mikulčík [-] , P. Holba [-] , O. Němeček [-] , M. Obadal [-] , L. Strouhal [-] , J. Krpenský [-] , V. Frys [-]

Dobrkovice
D. Kašný [-] - L. Lysoněk [-] - R. Ochodnický [-] , D. Jahoda [-] , D. Juřík [-] , M. Žůrek [-] , R. Fuglík [-] , D. Kašný [-] , P. Lukašík [-] , K. Dědek [-] , O. Drábek [-]

ŽK: 22. P. Holba , 80. O. Němeček - 37. D. Juřík , 74. D. Kašný , 80. D. Kašný .
Hráči zápasu: O. Němeček , P. Rajznauer - L. Lysoněk .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PTÁČEK František - LYSÁK Pavel (N), OBADAL Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.